Hava Durumu

Korkunç cinayet! Çocukları uyurken eşini boğarak öldürdü

İstanbul Üsküdar'da bir şahıs, çocukları uyuduğu esnada dini nikâhlı eşini boğarak öldürdü. Çiftin komşuları, "Sürekli dayak yiyordu o kadıncağız. Ezdiler, neler yaptılar o kadına" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2018 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2018 15:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Korkunç cinayet! Çocukları uyurken eşini boğarak öldürdü

Olay, Üsküdar Yavuztürk Mahallesi Pak Sokak'taki bu sabah meydana geldi. İddiaya göre, 2 çocuğu ve dini nikahlı eşi Güneş Karaçuban (32) ile 3 katlı bir binanın bodrum katında yaşayan Sabri B. (52) sabah saatlerinde ablasını arayarak 10 yıldır birlikte olduğu eşini öldürdüğünü söyledi. Bunun üzerine eve gelen yakınları Güneş Karaçuban'ın cansız bedeniyle karşılaştı. Yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Yapılan incelmelerin ardından Güneş Karaçuban'ın cansız bedeni Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Sabri B.'nin genç kadını boğarak öldürdüğü öğrenildi. Cinayet anında çiftin 8 ve 9 yaşındaki 2 erkek çocuklarının ise yan odada uyuduğu belirtildi.

Çiftin komşuları ise "Kardeşi geldi dövdü. Elinden aldık. Polis çağırdık. Ağabeyi polise, 'bunu sığınma evine götürün ya da hastaneye yatırın' dedi. 2 tane çocuğu var. İmam nikahlılardı, adam büyük kadın küçük. Sürekli dayak yiyordu o kadıncağız. Ezdiler, neler yaptılar o kadına" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.