Hava Durumu

Korkunç kaza! Çok sayıda ölü var!

Ankara'dan Bursa'ya geziye gelen yolcuları taşıyan otobüs, Eskişehir'de yol kenarındaki ağaçlara çarptı. Katliam gibi kazada 11 kişi hayatını kaybetti, 44 kişi de yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2018 07:20
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2018 07:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Korkunç kaza! Çok sayıda ölü var!

Kimliği henüz tespit edilemeyen sürücünün kullandığı, Ankara'dan Bursa'ya geziye giden yolcuları taşıdığı öğrenilen 06 FL 644 plakalı Kartallar Gezi firmasına ait tur otobüsü, Eskişehir-Bursa karayolunun 3. kilometresinde yol kenarındaki ağaçlara çarptı.

Kazada ilk belirlemelere göre 11 kişi öldü, 44 kişi yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından kentteki hastanelere kaldırıldı. Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, İl Emniyet Müdürü Engin Dinçkaza yerinde incelemede bulundu, yaralıları hastanede ziyaret etti.

ŞOFÖR "HAYVANA VURMAMAK İÇİN KAZA YAPTIM" DEMİŞ

Kazadan yaralı olarak kurtulan ve Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan 55 yaşındaki Meral Şimşek ise yaşanan faciayı, "Nasıl olduğunu bilemedik. Bir anda ne frene bastı, hadi uyusa araba gezer yalpalar, öyle bir şey de hissetmedik. Bir anda güm diye bir şey oldu. Yığıldık hepimiz ön tarafa doğru. Koridorlara yığıldık kaldık. Sabaha karşı oldu. Çok feciydi. Şoför, 'Karşıma hayvan çıktı ondan kaza yaptım' demiş ama arkada olduğumuz için görmedik. Çok can pazarı yaşandı. Ambulans ve polislerden Allah razı olsun çok çabuk geldiler" şeklinde anlattı.

2 ŞOFÖR GÖZALTINDA

Kazada yaralanan 44 yolcunun yanı sıra aracı kullanan otobüs şoförü ve yedek şoförün de hafif yaralandığı, 2 şoförün hastanede ayakta tedavilerinin yapılmasının ardından polis ekiplerince gözaltına alındıkları belirtildi. Aracı kullanan şoförün kaza yerine yaklaşık 90 kilometre uzaklıktaki Sivrihisar ilçesinde diğer şoförün yerine geçtiği öne sürüldü.

ULUDAĞ'A GİDİYORLARDI

Bu arada kaza yapan otobüste bulunanların çoğunun aile olduğu, çocukları ile birlikte yarı yıl tatili nedeniyle hafta sonu Bursa Uludağ'a kayak yapmaya gitmek için Ankara'dan tur otobüsüne bindikleri ifade edildi

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.