Hava Durumu

Korkunç kaza! Polis memuru şehit düştü...

Van Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Uğur Sarıkaya,  kendi aracıyla Gürpınar ilçesinde değişim yapmaya giderken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu duvara çarptı. Korkunç kazada Sarıkaya şehit düştü, yolcu koltuğunda oturan meslektaşı ise yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2019 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2019 14:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Korkunç kaza! Polis memuru şehit düştü...

Kaza, bu sabah saat 10 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Van Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Uğur Sarıkaya, Gürpınar ilçesinde görev değişimi yapmak için meslektaşı Anıl Doğu ile yola çıktı. Sarıkaya,  İpekyolu Bulvarı Merkez istikametinden Gevaş İlçesi istikametine seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybederek Askeri Gazinonun duvarlarına çarptı, ardından yan yatarak metrelerce sürüklendi.

KURTARILAMADI

Her iki polis olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılırken Uğur Sarıkaya, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralı diğer polisin ise durumunun iyi olduğu belirtildi.

Aslen Kütahyalı olan polis memuru Sarıkaya'nın naaşının, bugün yapılacak törenle ailesinin yaşadığı İzmir'e gönderileceği kaydedildi.

Öte yandan kaza anı çevredeki güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.