Hava Durumu

Kovid-19'a yakalanan Berlusconi hastaneye kaldırıldı!

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığı açıklanan İtalya eski Başbakanı Berlusconi'nin, önlem olarak hastaneye kaldırıldığı ifade edildi

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2020 13:20
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2020 13:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kovid-19'a yakalanan Berlusconi hastaneye kaldırıldı!

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığı açıklanan İtalya'nın eski başbakanlarından Silvio Berlusconi'nin hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi'nin, koronavirüs testinin pozitif olarak açıklanmasının ardından 'önlem' olarak hastaneye kaldırıldığı ifade edildi.

Milano'daki San Raffaele hastanesine kaldırıldığı ifade edileni Berlusconi'nin durumuna ilişkin açıklama yapan hastane yetkilileri, "Tablo endişe verici değil" dedi.

Öte yandan, Beslusconi'nin çocukları Barbara (36) ve Luigim (31) ile kız arkadaşı Marta Fascina'nın da (30) koronavirüs testi pozitif çıktığı ifade edildi.

KARANTİNADA KALACAĞI AÇIKLANMIŞTI

Berlusconi'nin Milano yakınlarındaki Arcore kasabasındaki villasında, izolasyon altında olduğu ve bir yandan da çalışmalarını sürdürdüğü belirtilmişti.

BERLUSCONİ KORONAYA YAKALANDI

Berlusconi'nin doktoru Alberto Zangrillo da basına yaptığı açıklamada, ünlü siyasetçinin asemptomatik olduğunu ve kurallar gereği karantinada kalacağını açıklamıştı.

Zangrillo, Berlusconi'ye, yakın dönemde İtalya'da Kovid-19 vakalarının hızla arttığı Sardinya adasında bulunmasından ötürü test yapıldığını ifade etmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.