Hava Durumu

Kubilay Kanatsızkuş yuvadan  uçuyor

Bursaspor'un 20 yaşındaki golcüsü Kubilay Kanatsızkuş'la Alman ekibi Werder Bremin'in ilgilendiği öne sürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2017 10:47
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2017 10:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kubilay Kanatsızkuş yuvadan  uçuyor

-Ali ŞAHİN-

Bursaspor'da yeni sezon hazırlıklarının yanı sıra transfer harekâtı da sürüyor. Takıma bir sağ bek ve bir kanat oyuncusunun katılması için görüşmeler sürerken takımdan ayrılacak isimler için de menajerlerle görüşmeler yapılıyor. Son olarak dün Alman basını, Bursaspor taraftarıyla Alanyaspor maçında arası açılan genç golcü Kubilay Kanatsızkuş'la Werder Bremen'in ilgilendiğini yazdı.

FORVET EKSİĞİ VAR

Eski günlerinden oldukça uzak olan Werder Bremen lige de yenilgilerle başlamıştı. Bu maçlarda Alman ekibinin forvet konusunda büyük eksiklik yaşadığını belirten haber sitebi Deichstube, 'Werder Bremen Forvet Arıyor' başlıklı haberinde Yeşil Beyazlılar'ın Bursaspor'un 20 yaşındaki golcüsü Kubilay Kanatsızkuş'la da ilgilendiğini yazdı.

'POTANSİYELİ OLAN GOLCÜ'

Werder Bremen'in Sportif Direktörü Frank Baumann'ın genç, maliyeti az ve potansiyeli olan bir golcü transfer etmek istediğinin belirtildiği haberde Alman ekibinin Kubilay Kanatsızkuş'un yanı sıra Paul Onuachu, Divock origi, Peniel Mlapa, Wout Weghorst, Robert Beric, Georgi Milanov, Wellington Silva ve İhlas Bebou ile de ilgilendiği ve bu oyunculardan en az biriyle forvet sorununu çözmeyi hedeflediği kaydedildi.

'TARAFTARLA ARASI SOĞUK'

Deichstube yazarlarından Maik Hanke ise "Özellikle son sezonlarda Türkiye U-21 milli takımı ile harika işler yapıyor. Türk medyasında da oldukça konuşlan bir isim. Şu anda kasığından hafif bir sakatlığı var. Kubilay Kanatsızkuş'un son dönemde taraftarla da arası soğuk. Takımdan ayrılmayı düşünebilir" yorumunu yaptı. Hanke, Werder için öncelikli ismin Wout Weghorst olsa da alternatiflerin de oldukça iyi isimler olduğunu belirtti.

'YENİ TARANSFER İÇİN...'

Yeşil Beyazlılar'ın forvet pozisyonu için Teknik Direktör Paul Le Guen'in transfer talimatı verdiği bilinirken, yönetimin 6 forvet oyuncusundan en az birini satamadığı takdirde transfer yapmayacağı konuşuluyordu. Kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre şu an kadrosundaki forvetlerden Sercan ve Necid'le ipleri koparmak üzere olan Bursaspor'un Kubilay'a da iyi bir teklif gelmesi halinde satışa onay verecek.

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.