Hava Durumu

Küçük Leyla'nın ölümünde flaş gelişme! Cezaevine gönderildi...

Ağrı'da 3 yaşındaki Leyla Aydemir'in ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 4 şüpheliden biri, "kasten öldürme" suçundan tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2018 14:31
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2018 14:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Küçük Leyla'nın ölümünde flaş gelişme! Cezaevine gönderildi...

Ağrı kent merkezinde yaşayan Şükran- Nihat Aydemir çiftinin 3'ü erkek, 7 çocuğundan 6'ncısı olan Leyla, Ramazan Bayramı'nın ilk günü merkeze 15 kilometre uzaklıktaki 300 nüfuslu Bezirhane köyüne gitti. Aile, yakınlarıyla bayramlaştıktan sonra Nihat Aydemir'in babasının evine geldi. Aydemir çifti içeri girerken, Leyla, kapı önünde oynamaya başladı. Yaklaşık 15 dakika sonra dışarı çıkan çift, kızlarını bulamadı. Günlerce AFAD, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), Jandarma Özel Harekât (JÖH) ekipleri tarafından kadavra arama köpekleriyle aranan Leyla'nın 18 gün sonra cansız bedeni bulundu.

Köye 3 kilometre uzaklıktaki Kurudere mevkiinde yüz üstü su içerisine atılan Leyla Aydemir'in açlıktan öldüğü belirlendi. Üzerinde sadece 'nazar boncuklu' kolyesi kalan minik Leyla'nın kıyafetleri de yine daha önce defalarca aranan cesedinin bulunduğu yerde bir hafta sonra tarla biçmeye giden köylüler tarafından bulundu. Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından sürdürülen soruşturma kapsamında Leyla'nın kaybolduğu ve daha sonra cesedinin bulunduğu köyde aramalar ve gözaltına alınanlar oldu. 

BAŞSAVCILIKTAN AÇIKLAMA

Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığı, 3 buçuk yaşındaki Leyla Aydemir'in ölümüyle ilgili 1 kişinin kasten öldürme suçundan tutuklandığını açıkladı.

Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, "2015 doğumlu Leyla Aydemir'in 15.06.2018 tarihinde Ağrı ili Bezirhane köyünde kaybolması ve 02.07.2018 tarihinde ölü bulunması olayına ilişkin olarak yürütülen soruşturma kapsamında 4 şüpheli 14.07.2018 tarihinde gözaltına alınmıştır. Gözaltına alınan 3 şüpheli mevcut delil durumları göz önüne alınarak adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış, 1 şüpheli ise Ağrı Sulh Ceza Hakimliğinin kararına istinaden kasten öldürme suçundan tutuklanmıştır. Olaya ilişkin soruşturma tüm yönleriyle hassasiyetle sürdürülmektedir" denildi.

AKRABASI İDDİASI

Tutuklanan şüphelinin Leyla Aydemir'in babasının amcasının oğlu olduğu iddia edildi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.