Hava Durumu

Kurban Bayramı tatilinin kaç gün olacağı açıklandı!

Milyonların merakla beklediği açıklama geldi. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıktığını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2018 18:20
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2018 18:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kurban Bayramı tatilinin kaç gün olacağı açıklandı!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın kabine toplantısı sonrasında açıklama yaptı. Kalın, kurban bayramı tatilinin 9 güne çıktığını açıkladı.

İşte Kalın'ın sözlerinden satır başları:

Bugün kabine toplantısında yürütülen çalışmalar detaylı şekilde ele alındı. Ve cumhurbaşkanımızın Cuma günü açıklayacağı 100 günlük icraat programının detayları ele alındı.

Bu Cuma günü sayın cumhurbaşkanımız 100 günlük icraat programını paylaşacak. 400 projenin bu 100 günlük icraat programı çerçevesinde detayları kabine toplantısında ele alındı.

Daha genel bir çerçevede baktığımızda 100 günlük programda öncelikli amaç yeni cumhurbaşkanlığı sistemine geçişin temel unsurlarının tamamlanması. Oluşturulan yeni birimlerin başkanlıkların teşekküllerinin tamamlanması ve üst düzey atamaların yapılması.

Üst düzey atamaların yanı sıra devam eden projelerin hayata geçirilmesi de önceliklerimiz arasında bulunuyor. 2019 - 2023 dönemine ait stratejik plan da kasım sonuna kadar hazırlanmış 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.