Hava Durumu

Küresel ısınma Bursa'nın dengesini bozdu!

Bursa'da hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam ediyor. Bu hafta sıcaklıklar hissedilir derecede artacak.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2018 09:10
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2018 09:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Küresel ısınma Bursa'nın dengesini bozdu!

Küresel ısınmanın getirdiği olumsuz sonuçlardan en önemlisi iklim değişikliği... Teknolojinin bilinçsizce kullanılması, doğanın tahrip edilmesi gibi nedenlerden dolayı, iklim değişikliği korkutucu boyutlara ulaştı, hava dengesi de alt üst oldu.

Son yıllarda kış aylarında neredeyse bahar havasını yaşıyor, yaz aylarında ise yanıp kavruluyoruz.  Hava sıcaklılarının mevsim normallerinin dışında seyretmesi birçok hastalığa da davetiye çıkarıyor...

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları Bursalıları da şaşırtıyor. Bu hafta yağmur veya kar beklenmiyor. Aksine hava sıcaklıkları daha da yükselecek...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden edinilen bilgilere göre Bursa'da bugün hava çok bulutlu,  sıcaklık ise 11 derece. Yarından itibaren sıcaklıklar artmaya başlayacak. Tahminlere göre yarın hava az bulutlu ve 14 derece, Pazar günü az bulutlu ve 17 derece, pazartesi günü az bulutlu ve 18 derece, Salı az bulutlu ve 18 derece olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.