Hava Durumu

Kuruluş Osman'da şok iddia! Diziden ayrılıyor mu?

ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman 44. son bölümüyle ekrana geldi. Burak Özçivitin'in başrolde oynadığı Kuruluş Osman'ın 45. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Fragmanda Nikola, Dündar ve Targun'la yeni bir plan yapıyor. Diğer yandan ise fragman Bamsı'nın sırtından bıçaklandığı görülüyor. Peki Bamsı ölecek mi? Kuruluş Osman'da Bamsı'yı canlandıran Nurettin Sönmez diziden ayrılacak mı?

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2021 15:42
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2021 15:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kuruluş Osman'da şok iddia! Diziden ayrılıyor mu?

Kuruluş Osman dizisi 3 Şubat Çarşamba akşamı 44. son bölümüyle ATV'de ekrana geldi. Kuruluş Osman'ın 10 Şubat Çarşamba ekrana gelecek olan 45. yeni bölümünden ilk fragman da yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Nikola'nın Dündar'a "Bizi otağa sen sokacaksın" sözleri dikkat çekiyor. Diğer yandan ise Nikola, Targun'a "Sen de Söğüt'e gideceksin ve Bala'yı öldüreceksin" emrini veriyor.

KURULUŞ OSMAN'DA BAMSI ÖLÜYOR MU?

Kuruluş Osman'ın 45. yeni bölüm fragmanında Bamsı Beyrek'in sırtından bıçaklandığı sahne dikkat çekti. Ünlü oyuncu Nurettin Sönmez'in canlandırdığı Bamsı karakterinin ölüp ölmeyeceği ise yeni bölümde ortaya çıkacak.

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Osman Bey'in kararı ile obadan sürülen Göktuğ ve Targun, intikam için Bizans'la ittifak yapar ve güçlerini Flatyos'la birleştirir.

Dündar Bey, Nikola ile görüşmek üzere bir kez daha İnegöl Kalesi'nin yolunu tutarken, çaresiz kalan Lena, Bayhoca'yı geri alabilmek için Flatyos'tan yardım ister.

Savcı Bey'in oğlunu kurtarmak için yaptığı hamle pahalıya mal olurken; tüm cephelerde baskı altında kalan Osman Bey, Nikola'yı hiç beklemediği bir yerden vurmak üzere herkesi şaşırtacak bir strateji kurar.

GÖKTUĞ VE TARGUN İNTİKAM PEŞİNDE

Osman Bey, Bayhoca'ya karşılık Kulucahisar Kalesi'ni teslim edecek mi? Savcı Bey, oğlunu kurtarmak için nasıl bir plan yapacak?

Nikola, Dündar Bey'e nasıl bir vaatte bulunacak? Göktuğ ve Targun'un hedefi ne?

Lena Hatun'un Flatyos'tan yardım talebinin sonuçları ne olacak? Bala Hatun, Osman Bey için bulduğu yeni eş adayını nasıl bir sınava tabi tutacak?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.