Hava Durumu

Kutlucan'lardan ata sporuna destek: 'Herkese örnek olsun'

Geçen yıl Türkiye genelinde yapılan Cirit Turnuvası'nda ikinci olan Bursa Atlı Cirit ve Okçuluk Spor Kulübü'ne, Kutlucan Holding bünyesinde bulunan Karataş Hazır Beton sponsor oldu.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2019 06:00
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2019 06:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kutlucan'lardan ata sporuna destek: 'Herkese örnek olsun'

Onuralp ÖZALP

Bursa Atlı Cirit ve Okçuluk Spor Kulübü, kazandığı başarılarla adından söz ettiriyor. 2013 yılında kurulan Bursa Atlı Cirit ve Okçuluk Spor Kulübü, geçen yıl Türkiye genelinde yapılan turnuvada ikincilik kazanmıştı. Bursa Atlı Cirit ve Okçuluk Spor Kulübü'ne ise bu yıl Kutlucan Holding bünyesinde yer alan Karataş Hazır Beton sponsor oldu. Bursa Karapapak Türkleri Birliği Derneği ile birlikte spor kulübüne sponsor olan Karataş Hazır Beton, sporcuların her türlü giderlerini karşılamak için anlaştı.

KIRAN KIRANA MAÇ

Anlaşma dün, Yıldırım'ın Çınarönü Mahallesi'nde yapılan gösteri maçı ile tanıtıldı. Bursa Atlı Cirit ve Okçuluk Spor Kulübü sporcuları, beşer kişilik takım kurarak bir gösteri maçına imza attı. Kıran kırana geçen gösteri maçında sporcular tüm hünerlerini sergiledi.

ÇOK DAHA İYİ OLACAK

Konu hakkında YeniDönem gazetesine açıklamalarda bulunan Bursa Atlı Cirit ve Okçuluk Spor Kulübü Müdürü Muharrem Kılıç, "Ata sporumuzu gelecek nesillere aktarmak için kurduğumuz spor kulübümüz kısa zamanda büyük başarılar elde etti. Türkiye çapında düzenlenen turnuvada ikinci olduk. Son zamanlarda bu spora ilginin özellikle gençler arasında arttığını söyleyebilirim. Yeni sporcular yetiştiriyoruz. Gelecekte hem spor olarak hem de kulüp olarak çok daha iyi yerlerde olacağımıza inanıyorum" dedi.

'HERKESE ÖRNEK OLSUN'

Bursa Atlı Cirit ve Okçuluk Spor Kulübü'ne sponsor olan Karataş Hazır Beton'dan sorumlu Kutlucan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Zekeriya Kutlucan da, "Türkiye'de son yıllarda ata sporlarına büyük ilgi var. Artık tüm il ve ilçelerde atlı cirit spor kulüpleri kuruluyor. Biz de hem Kutlucan Holding bünyesindeki Karataş Hazır Beton, hem de Karapapak Türkleri Birliği Derneği Bursa Şubesi olarak ata sporumuza sahip çıkmak adına destek olma kararı aldık. Ata sporumuzun gelişmesine bir nebze de olsa katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bu sponsorluk anlaşmamızın diğer firmalara da örnek olmasını istiyoruz" diye konuştu.

Ata sporuna ve kültürüne herkesin destek olması gerektiğini sözlerine ekleyen Zekeriya Kutlucan, "Bundan sonra da yerel sporumuza ve sporcularımıza sahip çıkacağız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.