Hava Durumu

Lazer Epilasyon Ankara'da İstenmeyen Tüylere Ağrı ve Acı Hissetmeden Son Verin!

İstenmeyen tüylerin temizlenmesi kalıcı olarak yok edilmesi için tüm Dünya'da epilasyon yöntemleri uygulanır. Bu yöntemler geçici ya da kalıcı olarak iki gruba ayrılır, geçici yöntemler artık hem kadınlar hem de erkekler için eziyete dönüşmektedir. Çünkü zaman hızla ilerlerken, iş hayatı, sosyal hayat yoğun bir yaşam sürmeye sebep oluyor. Bu durumda da kişisel bakım için zaman kaybetmek istemeyen herkes kalıcı epilasyon yöntemlerini tercih ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2020 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2020 15:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Lazer Epilasyon Ankara'da İstenmeyen Tüylere Ağrı ve Acı Hissetmeden Son Verin!

Lazer Epilasyon Ankara'da İstenmeyen Tüylere Ağrı ve Acı Hissetmeden Son Verin!

İstenmeyen tüylerin temizlenmesi kalıcı olarak yok edilmesi için tüm Dünya'da epilasyon yöntemleri uygulanır. Bu yöntemler geçici ya da kalıcı olarak iki gruba ayrılır, geçici yöntemler artık hem kadınlar hem de erkekler için eziyete dönüşmektedir. Çünkü zaman hızla ilerlerken, iş hayatı, sosyal hayat yoğun bir yaşam sürmeye sebep oluyor. Bu durumda da kişisel bakım için zaman kaybetmek istemeyen herkes kalıcı epilasyon yöntemlerini tercih ediyor. Kalıcı epilasyon dediğimizde bugüne kadar karşımıza çıkan tek uygulama lazer epilasyondur. Lazer epilasyon ilk çıktığı yıllardan beri yoğun ilgi duyulan bir uygulama olmuştur. Ancak uygulama esnasında kullanıcıların acı ve ağrı hissetmesi memnuniyeti azaltmış ve bitirilemeyen seanslarla son bulmuştur. Bugün karşımıza çıkan Buz lazer, tüm epilasyon yöntemlerini geride bırakmayı başarmıştır, çünkü kullanıcıların ortak şikayeti olan acı ve ağrı hissine son veren bir teknolojidir. Buz Lazer ile yapılan epilasyon hem kalıcı sonuç vermekte hem de uygulama esnasında acısız ve ağrısız konfor sunmaktadır. Tüm Türkiye'de hizmet veren Buz lazer epilasyon Ankara da yoğun ilgi görmektedir. Her geçen gün açılan yeni merkezlerle herkese ulaşmayı amaçlamaktadır.

Buz Lazeri Tanıyalım?

Buz Lazer, istenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulmayı sağlayan, acı ve ağrı hissettirmeden maksimum memnuniyet sağlayan, konforlu, hızlı, güvenli ve etkili bir teknolojidir.

Buz Lazerin Uygulama Şekli?

Buz lazer geliştirilirken, her kullanıcıya ulaşabilmeyi hedeflemiştir. Hem kadın hem de erkekler için tasarlanmış olup, kademeli ısıtma özelliğine sahiptir. Bu ısıtma özelliği ile tüm cilt tiplerine, tüm kıl köklerine uygulanabilmektedir. Isı enerjisi kıl köklerine iletilir ve kıl köklerini tahrip eder, böylelikle kıl oluşumunu engeller. Buz başlığı ile cilt uygulama sırasında soğutulur ve ortak şikayet olan acı ve ağrı hissedilmez. Ayrıca ciltte yanma ve leke gibi etkileri de ortadan kaldırır. Bu eşsiz epilasyon deneyimi için sizde lazer epilasyon Ankara da Buz lazer ile istenmeyen tüylere kalıcı olarak veda edebilirsiniz.

Buz Lazerin Uygulanabildiği Bölgeler?

Buz lazer her kullanıcıya ulaşmayı hedeflemiştir, bu sebeple geliştirilmiş başlıkları ile vücudun her bölgesine ulaşabilmektedir. Buz başlığının konforuyla yan etkileri ortadan kaldıran Buz Lazer, tüm vücut bölgesine güvenle uygulanabilmektedir.

Buz Lazerin Uygulanması Gereken Seans Sayısı?

Lazer epilasyon yöntemlerinde seans süresi kişiye göre değişiklik gösterir, Buz Lazerde de durum aynıdır. Çünkü herkes farklı yapıya sahiptir, uygulamanın etkisi herkeste farklı sonuç verebilir, bu sebeple genel olarak 6-8 seansın yeterli olduğu Buz Lazer olası durumlarda ek seans gerektirebilir. Lazer epilasyon Ankara da merkezlerimizi ziyaret ederek seans sayıları ya da cilt tipinize göre kaç seansta nihai sonucu alabileceğinizi öğrenebilirsiniz. İstenmeyen tüylere konforlu çözüm getiren Buz lazer, epilasyon sektöründe fark yaratan bir yöntemdir.

Gerçek Buz Lazer merkezlerine ulaşmak için www.buzlazer.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.