Hava Durumu

Le Guen'den Bursaspor taraftarına önemli mesaj

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, Konyaspor'a karşı aldıkları farklı galibiyettin ardından yaptığı konuşmada önümüzdeki hafta oynanacak Fenerbahçe maçı için taraftara mesaj gönderdi.Tecrübeli hoca ""Stadyumumuzun doluluğuyla alakalı mutluluğumu dile getirmiştim defalarca. Bana gelen bilgi şu ki yeni stadyumumuz hiçbir zaman tam olarak dolmamış. Önümüzdeki haftaki karşılaşma bunun için harika bir fırsat olduğunu düşünüyorum." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2017 17:47
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2017 17:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Le Guen'den Bursaspor taraftarına önemli mesaj

Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Atiker Konyaspor ile karşılaşan Bursaspor, sahadan ilk yarıda bulduğu gollerle 3-0 galip ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, "Sonuçtan gerçekten çok memnunum. Bu memnuniyetimin iki sebebi var. Birincisi zor bir sonuç olması. Konya deplasmanı çok zor bir deplasman. Bu da galibiyeti benim için güzel kılıyor. Harun, Ekong ve Agu gibi oyuncularımızın eksikliğinde galibiyet almamız çok önemli oldu. Çok büyük öneme sahip oyuncular bizim için. Böyle bir sonucu, böyle bir statta ve omurgamızı oluşturan oyuncuların eksikliğinde almış olmamız bizim için iyi işaretler" dedi.

"ONLARIN DESTEĞİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ OLACAK"

Ligin 15. haftasında Bursa'da karşılaşacakları Fenerbahçe maçı öncesi taraftarlara da çağrıda bulunan Fransız teknik adam, "Stadyumumuzun doluluğuyla alakalı mutluluğumu dile getirmiştim defalarca. Bana gelen bilgi şu ki yeni stadyumumuz hiçbir zaman tam olarak dolmamış. Önümüzdeki haftaki karşılaşma bunun için harika bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Taraftarlarımızın büyük desteği arkamızda olursa her şey bizim için daha da kolay olur diye düşünüyorum. Çünkü ligin önemli kadrolarından birine karşı oynayacağız. Onların desteği bizim için çok önemli olacak. Galatasaray maçındaki atmosfer gibi stadyumumuzda yaşatabilirsek bizim için daha kolay olacak. Elimizden gelen her şeyi yapacağız. Onların bize vereceği destek işimizi kolaylaştıracak" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.