Hava Durumu

'Liderimiz Devlet Bahçeli' gafı olay olmuştu! İYİ Partili Aydın'dan ilk açıklama...

Cumartesi günü Meral Akşener'in evinin önünde yaptığı, "liderimiz Devlet Bahçeli" gafına ilişkin açıklama yapan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, "Geride kaldı" dedi. Aydın, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın hakkında ise "Onun görevi mikserlik. Ona böyle bir görev yüklenmiş. Ciddiye almayın" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2018 14:22
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2018 14:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Liderimiz Devlet Bahçeli' gafı olay olmuştu! İYİ Partili Aydın'dan ilk açıklama...

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, cumartesi günü Meral Akşener'in evinin önünde yaptığı, "liderimiz Devlet Bahçeli" gafına ilişkin gazetecilerin sorularını yanıtladı. Aydın, "Geride kaldı. Semih Yalçın cevap vereceğimiz bir muhatabımız değil. Onun işi gücü yok. Çok ciddiye almıyoruz. Siz de ciddiye almayın. Pek ciddiye almış bir haliniz var. Onun görevi mikserlik. Ona böyle bir görev yüklenmiş. Ciddiye almayın" dedi.

SEMİH YALÇIN NE DEMİŞTİ?

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'ın, "liderimiz Devlet Bahçeli" gafına tepki göstermişti. Yalçın, "Oradaki kitle kimi yuhaladı? MHP Lideri Bahçeli'yi mi yoksa Koray Aydın'ın gafını mı? Bu soruların cevabı verilmelidir" demişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.