Hava Durumu

Limak Enerji'den müthiş fırsat! Faturanızı yüzde 10 indirimli ödeyebilirsiniz!

Limak Enerji, fastPay uygulamasıyla faturalarını ödeyen abonelerin 1 Ocak 2019 itibarıyla yüzde 5'lik indirimi yüzde 10'a çıkaracağını duyurdu. Limak Enerji Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, "Uygulamadan şuana kadar 8 milyon TL fatura ödemesi aldık. Gelen talepleri değerlendirerek fastPay uygulamasını yaygınlaştırmak için indirim tutarını yükselttik" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2018 17:11
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2018 17:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Limak Enerji'den müthiş fırsat! Faturanızı yüzde 10 indirimli ödeyebilirsiniz!

-ONURALP ÖZALP-

Limak Enerji, dün yaptığı basın toplantısıyla geçen mayıs ayında başlattığı dijital dönüşüm uygulamalarını tanıttı. Limak Enerji'nin tamamen dijitalleşmeye yönelik adımların atıldığını dile getiren Limak Enerji Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, fastPay uygulamasıyla faturalarını ödeyenlerin indirim tutarını yüzde 5'ten yüzde 10'a çıkardıklarını söyledi.

'8 MİLYON TL ÖDEME ALINDI'

Konu hakkında açıklama yapan Erman Aytaç, "Şirket olarak müşterilerimize yenilikçi, hızlı, ulaşılabilir ek hizmetler ile hayatı kolaylaştıran uygulamalar sunmayı önemsiyoruz. Önceliğimizi koşulsuz müşteri memnuniyeti olarak belirledik ve müşterilerimize bu kapsamda kaliteli ve yenilikçi hizmetler sunmaya devam ediyoruz.  Ülkemiz ve dünyamız büyük bir teknolojik gelişim içerisinde. Buna paralel olarak tüm sektörlerde de bir dijital dönüşüm gözlemekteyiz. 1 Mayıs'tan itibaren fastPay üzerinden yaklaşık 8 milyon TL'lik bir ödeme aldık. fastPay uygulaması hem güvenilir olması, hem de kredi kartına komisyonsuz bir seçenek sunmasıyla müşterilerimiz açısından oldukça avantajlı bir ödeme yöntemi. Bu işbirliği kapsamında Denizbank'a tekrar teşekkür etmek istiyorum" dedi.

'TALEPLER ARTTI'

Denizbank Dijital Ödeme Sistemleri Satış Grup Müdürü Lütfi Akbulut ise iş birliği ile ilgili olarak şunları belirtti: "Limak Enerji ile Türkiye'de heyecan uyandıran bir kampanya başlattık. Enerji sektöründe ilk olarak Limak Enerji müşterilerine sunduğumuz fastPay uygulaması ile kredi kartına komisyonsuz ve indirimli ödeme seçeneği,  ciddi kullanım oranlarına ulaştı. Müşterilerimizden gelen ciddi talepler sonucu uygulamanın indirim oranını 2019 yılı boyunca yüzde 10'a yükselttik. Uygulamanın Limak Enerji'nin hizmet verdiği tüm müşterilere hayırlı olmasını diliyorum."

'FATURA YÜKÜ HAFİFLER'

Toplantıda basın mensuplarının sorularını da cevaplayan Erman Aytaç, yakın bir gelecekte tamamen dijitalleşen bir kurum olacaklarını vurguladı. YeniDönem gazetesi muhabiri Onuralp Özalp'in, "Gelecek dönemde Limak Enerji olarak e-fatura ve dijital sayaç okuma uyguları olacak mı, bu uygulamalar, dağıtım bedeli ve okuma bedeli gibi tüketim harici ödenen bedellerde de indirim sağlayacak mı" sorusuna şöyle yanıt verdi: "Elektrik faturası çok açık bir pusuladır. Hangi merciye ne kadar ödendiği açıkça belirtilmişti. Okuma bedeli diye bir şey bu faturalarda yoktur. Devlete ödenen vergilere karşı bir girişim söz konusu olamaz. Abonelerin faturaları çıktığı anda biz tahsil etsek de etmesek de o vergileri devlete kurum olarak ödemek zorundayız. Gelecek dönemde e- fatura ve dijital sayaç uygulama çalışmaları yapılacaktır. Şuan da zaten 40 bin abonenin okuması uzaktan yapılıyor. Ve e-fatura gönderiliyor. Tabi ki bu oranlar henüz çok az. 2. 6 milyon abonemiz var. Bu uygulamalar çoğaldıkça faturalardaki yükte azalacaktır."

Bursa'da bahçeli ev arayanlara müthiş fırsat!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.