Hava Durumu

Lodos çatıları uçurdu

Bursa şehir merkezinde dünden bu yana etkisini sürdüren şiddetli lodos, Yıldırım ilçesi Ortabağlar Mahallesi'nde bir evin çatısını uçurdu. Bir binaya çarpan çatı, ardından park halindeki 4 tane aracın üzerine düştü.

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2017 13:31
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2017 13:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Lodos çatıları uçurdu

Bursa'da etkili olan lodos, hızını iyice artırdı. Yıldırım Ortabağlar Mahallesi'nde bir evin çatısı, rüzgârın etkisiyle yerinden koptu. Sabah saatlerinde büyük bir gürültü ile uyanan mahalle sakinleri, durumu görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri geldi. İtfaiye ekipleri ve vatandaşlar çatının altında kalan 4 aracı çıkarttı. Araçlarda büyük hasar oluştuğu görüldü. Çatının çarptığı apartmanda da bir evin penceresi ile balkonu zarar gördü.

Aracının zarar gördüğünü ifade eden Taner Aksakal, "Lodos sebebiyle çatı park halindeki araçların üzerine düştü. Benim de orada aracım vardı. Aracımızın üst kısmında hasar oluştu. Polis ekipleri rapor tuttu ama aracımızın kaskosu yok. Biz mağdur olduk. Mağduriyetimizi nasıl gidereceğimizi bilmiyoruz" dedi.

SABAH NAMAZINDA...

Evi hasar gören Muhsin Tiryaki ise, "Karşıdaki çatı ilk olarak bizim apartmana uçtu. Sabah namazı saatlerinde büyük gürültü duyduk. Evin camı kırıldı. Alt kattaki komşunun da balkon demir korkulukları aşağıya düştü" diye konuştu. Öte yandan, Mudanya ilçesinde de lodos yağmurla birlikte etkili oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.