Hava Durumu

Madura'dan yeni hamle! Papa'dan yardım istedi

Birçok ülkenin, "geçici devlet başkanı" ilan ettiği Venezuela Devlet Başkanı Nikolas Maduro, Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa Franciscus'a yazdığı mektupta yardım talep etti. Madura mektubunda, "Ben İsa'nın davasının hizmetindeyim ve bu ruh haliyle ondan kolaylaştırıcı ve diyaloğu güçlendirici bir süreç için yardım istedim" ifadelerini kullandı. 

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2019 18:59
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2019 18:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Madura'dan yeni hamle! Papa'dan yardım istedi

Ulusal basında yer alan habere göre Maduro, birçok ülkenin, kendini "geçici devlet başkanı" ilan eden Ulusal Meclis Başkanı Juan Guaido'yu tanımasının ardından Papa Franciscus'ya mektup gönderdi. Maduro, mektubunda, ülkedeki siyasi krizin çözümü için Papa'dan yardım istedi.

Papa'dan daha önce de ülkedeki siyasi krizi çözmek için ara buluculuk yapmasını talep ettiğini belirten Maduro, mektubunda, diyalog sürecine katkıda bulunmak için Papa'nın elinden gelen çabayı göstermesini talep etti.

Maduro, mektubunda, "Vatikan umarım olumlu bir cevap verir. Ben İsa'nın davasının hizmetindeyim ve bu ruh haliyle ondan kolaylaştırıcı ve diyaloğu güçlendirici bir süreç için yardım istedim" ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.