Hava Durumu

Magazin dünyasını sallayacak haber: 'Ahmet Kural beni dövdü'

Geçtiğimiz günlerde barışmalarıyla magazin gündemine bomba gibi düşen Sıla ve Ahmet Kural ikilisinden magazin dünyasını sallayacak bir haber geldi. Şarkıcı Sıla, sevgilisi Ahmet Kural hakkında, kendisini dövdüğü gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2018 15:02
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2018 15:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Magazin dünyasını sallayacak haber: 'Ahmet Kural beni dövdü'

Geçtiğimiz günlerde yeniden barışarak, ilişkiye başlayan Sıla ve Ahmet Kural cephesinden şoke eden bir haber geldi.

Şarkıcı Sıla, sevgilisi Ahmet Kural'dan şiddet gördüğü iddiasıyla şikayetçi oldu. 

Adliye çıkışı açıklama yapan Sıla, "Zamanı gelince konuşacağız. Şikayetçi olarak ifade verdim" dedi. 

TOP YARGIDA

Avukatı Rezan Epözdemir ise daha önce İstanbul Aile Mahkemesi'nde koruma talebinde bulunduklarını belirterek, şunları söyledi: 
"Aile mahkemesi uygun gördü, fiziki şiddet nedeniyle ilgili kanun gereği başta uzaklaştırma olmak üzere koruma kararı verdi. Hak arama özgürlüğümüzü kullandık. Bununla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayetçi olduk. Başsavcılık makamı da Sıla Hanım'ın müşteki sıfatıyla ifadesine başvurdu. Evde yaşanan bir darp, cebir, psikolojik şiddet, hakaret ve tehdit eksenli bir soruşturma. Artık bundan sonra top yargıda." 

SILA'NIN SAVCILIK İFADESİNE ULAŞILDI

"29 Ekim 2018 tarihinde sabaha karşı saat 04.00 sıralarında Ahmet Kural'ın ikamet ettiği Zekeriyaköy'deki evde yoğun alkollü Kural tarafından ağır fiziki saldırıya uğramış, darp edilmiş, yerlerde sürüklenmiş, kafası duvara vurulmuş, kültablasıyla kendisine vurulmuştur. Müvekkil mağruz kaldığı şiddetten can havliyle kaçmak isterken Ahmet Kural tarafından tekrar tekrar yerlerde sürüklenmiş ve müvekkilimin vücudunun değişik yerlerine, kafasına ve kulağına 45 dakika boyunca hunharca ve vahşice saldırıda bulunulmuştur.

Yaklaşık 45 dakika süren şiddet sırasında müvekkilimin ailesine yönelik olarak ağza alınmayacak galiz küfürler edilmiş ayrıca defalarca da 'Seni öldürürüm' şeklinde de tehdit edilmiştir.

Müvekilin olay sırasında yırtılan kıyafetlerini ve yaşadığı ağır şiddeti gösteren 6 adet fotoğrafı sunuyoruz."


Epözdemir, mahkemenin Ahmet Kural aleyhine dün itibariyle 3 aylık bir koruma kararı verdiğini ve bu kararın, "evden ve iş yerinden uzaklaştırma ile kitle iletişim araçlarıyla rahatsız etmeme" yönünde olduğunu da sözlerine ekledi.

Sıla ve Ahmet Kural'ın ayrılmalarında da en önemli gerekçe şiddet idi. Ayrılık konusu gündeme geldiğinde Kural'ın Sıla'yı darp ettiği iddia edilmişti. Ahmet Kural ise o dönem bu iddiaları kesin bir dille yalanlamıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.