Hava Durumu

Maltepe'de dehşet dolu anlar! 'Kapı alev alev yanıyordu'

Maltepe'de içinde insanların da bulunduğu binada yangın çıktı. Korku dolu anların yaşandığı yangında mahsur kalan 6 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Alevlerden kurtulan bir apartman sakini, "Aşağıya inmek istedim fakat kapı alev alev yanıyordu" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2018 08:44
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2018 08:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Maltepe'de dehşet dolu anlar! 'Kapı alev alev yanıyordu'

Yangın, saat 07.30 sıralarında Maltepe Fındıklı Mahallesi Hancıoğlu Caddesi üzerinde bulunan 5 katlı binada çıktı. Binanın giriş katında bulunan iş yerinden henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Alev alev yanan iş yerine müdahale için çok sayıda itfaiye ekibi olay yerine sevk edildi. Yangına uykuda yakalanan bina sakinleri zor anlar yaşadı. Üst katlarda mahsur kalanları kurtarmak için itfaiye ekipleri seferler oldu. Bazı bina sakinleri kendi imkanlarıyla binadan çıktı. Üst katlarda bina sakinlerini itfaiye pencere ve balkonlara uzattığı merdivenle kurtardı. Yangında 1'i çocuk 8 kişi dumandan etkilendi. 6 kişi ise itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. 

Olayı anlatan bir apartman sakini aşağıya inmek istediğini fakat kapının alev alev yandığını belirterek, "Herkesi dışarı çıkartmaya çalıştık. Aşağıda bulunan dükkandan dolayı çıkmış. Bitene kadar yangın yukarıdaydım. Eşim falan şu an hastanedeler, dumandan etkilenen çok oldu" dedi. 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.