Hava Durumu

Maltepe'ye az kaldı

Kemal Kılıçdaroğlu Adalet Yürüyüşü'nün 23. gününde dün İstanbul'a geldi. Geçen sürede altı şehir,438 kilometreyi arkasında bırakan CHP Lideri'nin yarın Maltepe'de yapacağı büyük miting merakla ve sabırsızlıkla bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2017 08:25
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2017 08:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Maltepe'ye az kaldı

Kılıçdaroğlu  Ankara, Bolu, Düzce, Sakarya ve Kocaeli'nden sonra dün İstanbul'daydı. Yarın da bu tarihi yolculuğun son 3 kilometresini yürüyüp, Maltepe'de kendisini bekleyenlere seslenecek. İnanılması zor ama yüz bine yakın insan yürüdü Kılıçdaroğlu'yla..

Bugünkü köşesinde Adalet Yürüyüşü'nün yarın yapılacak mitingini değerlendiren yazarımız Yusuf Kayışoğlu, CHP Lideri'yle birlikte milyonlarca kişinin tarih yazdığını ifade etti. Kayışoğlu "Bunca insan yola düşüp, sıcak soğuk demeden kilometrelerce yürüyorsa, Türkiye'de herkesin kabul edeceği şekilde bir adalet sorunu var demektir. Bu nedenle bu amaçla yürüyen yüzbinlerce vatandaşın ülkelerine düşmanlık etmek için değil, ülkelerini korumak için yürüdüklerini kabul etmek gerekir" değerlendirmesinde bulundu.

Adalet Yürüşü'nün gizli  katılımcılarından DSP eski Genel Başkanı Zeki Sezer'den de bahseden Kayışoğlu, organizasyona katılan diğer sanatçı ve yazarları da köşesine taşıdı.

YUSUF KAYIŞOĞLU'NUN YAZISI İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.