Hava Durumu

Manisa'da askerlerin zehirlenmesiyle ilgili flaş gelişme

Manisa'da askerlerin birkaç üst üste zehirlenmesi büyük tepki yaratmıştı. Olayla ilgili yemek şirketi ROTA A.Ş.'nin Genel Müdürü gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2017 13:59
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2017 13:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Manisa'da askerlerin zehirlenmesiyle ilgili flaş gelişme

Manisa'da 731 askerin zehirlenmesi ile ilgili başlatılan soruşturma kapsamında yemek şirketi ROTA A.Ş.'nin Genel Müdürü Ankara'da gözaltına alındı.

Manisa'da daha önce de yedikleri yemekten zehirlenen askerler en son 17 Haziran cumartesi günü yine hastanelik olmuştu. Mide bulantısı, kusma şikayetleriyle hastaneye kaldırılan 80 asker tedavi görmüştü.

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, yaptığı açıklamada şunları söylemişti : "Bugünden itibaren geçici olarak askerlerin yemek ihtiyacı Valilik koordinesinde, Tugay Komutanlığı ve belediyelerle birlikte hazırlanıyor. 3 öğün olarak hazırlanan kumanyalar askerlere dağıtılıyor. Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı Enfeksiyon Hastalıkları birimi uzmanlarından oluşan bir heyet, dün geceden bu yana çalışma halindeler. Kara Kuvvetler Komutanlığı Eğitim Doktrin Komutanlığı (EDOK) heyeti ile Cumhuriyet Başsavcılığı da olayla ilgili tahkikatı sürdürüyor."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.