Hava Durumu

Mansur Yavaş: Baktım istifa etmiyorlar, ben de...

HaberTürk yazarı Muharrem Sarıkaya bugünkü köşe yazısında, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş'la görüşmesini aktardı. Sarıkaya, Halk Ekmek yöneticilerinin istifa etmemekte direnmeleri sonrası, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın, "Halk Ekmek'tekiler baktım istifa etmiyorlar, ben de orayı Halk Market'e dönüştürme kararı aldım" dediğini aktardı.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2019 16:53
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2019 16:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Mansur Yavaş: Baktım istifa etmiyorlar, ben de...

Ankara Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Halk Ekmek'in yöneticileri yeni başkan Mansur Yavaş'ın çağrılarına rağmen istifa etmedi. Bunun üzerine Yavaş, iştiraki 'Halk Market'e dönüştürme kararı aldı.

HaberTürk yazarı Muharrem Sarıkaya, "Başkan Yavaş kararını verdi: Ankara'ya da "Halk Market" başlıklı köşesinde, Mansur Yavaş'ın "Halk Market" kuracağını açıkladı.

"YÖNETİM AYRILMAMA DİRENCİNİ SÜRDÜRÜYOR"

Sarıkaya, Yavaş'ın 'yeni yapılanma' modelini şöyle aktardı:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile makamında sohbet ederken konuyu Halk Ekmek'e getirdi; yönetiminin ayrılmama direncini sürdürdüğünü belirtti.

"ORAYI HALK MARKET'E DÖNÜŞTÜRME KARARI ALDIM"

Buna karşı geliştirdiği yeni yapılanma modelini de şöyle anlattı:

"Halk Ekmek'tekiler baktım istifa etmiyorlar, ben de orayı Halk Market'e dönüştürme kararı aldım. Organize sanayi bölgeleri, üniversiteler, konunun uzmanlarıyla konuştum. Ankara ekonomisini ayağa kaldırmak için bir anlamda kooperatifçiliği geliştireceğiz. Halk Ekmek büfelerini, kırsal kesimle işbirliği halinde, onların ürünlerinin satıldığı Halk Market zinciri yapabiliriz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.