Hava Durumu

Marmara yine sallandı!

Bursa'da 3 gün arayla meydana gelen iki depremin ardından Marmara Bölgesi bugün de sallandı. Kandilli Rasathanesi verilerine göre, Tekirdağ Yeniköy açıklarında Marmara Denizi'nde 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2018 18:25
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2018 18:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Marmara yine sallandı!

Tekirdağ Yeniköy açıklarında Marmara Denizi'nde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi verilerine göre depremin büyüklüğü 3.1 olarak tespit edildi. Deprem sonrasında can ve mal kaybının olmadığı belirtildi.

BURSA'DA KORKUTAN DEPREMLER

Bursa'da geçtiğimiz cumartesi merkez üssü Mudanya ilçesi olan 3,9 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmişti. Mudanya'daki depremin ardında dün de merkez üssü Osmangazi olan 3.0 büyüklüğünde deprem yaşanmıştı. Her iki depremde panik ve korkuya sebep olmuştu.

ÜNLÜ PROFESÖRDEN UYARI

Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Ahmet Ercan, Marmara'da kaçınılmaz 3 deprem beklendiğini belirterek "Bir tanesi Gemlik Körfezi'nin girişinde İmralı depremi, bir tanesi Küçükçekmece İstanbul depremi, bir tanesi de Marmara Ereğlisi önünde Tekirdağ depremi olmak üzere 3 tane deprem beklemektedir Marmara'yı" demişti.

İşte Türkiye'de meydana gelen son depremler;

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.