Hava Durumu

Meclis'te kavga çıktı

Bütçe görüşmeleri sırasında AK Parti ile CHP arasında tartışma çıktı. İki partinin milletvekilleri birbirlerinin üzerine yürüdü. Yumruklu kavgayı araya giren milletvekilleri önledi.

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2017 17:49
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2017 17:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Meclis'te kavga çıktı

TBMM Genel Kurulu'nda Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı görüşmelerinde her sene olduğu gibi bu yıl da gerginlik eksik olmadı. İktidar ve muhalefet partili milletvekillerin karşı karşıya geldiği görüşmelerde hakaretler havada uçuştu. Genel Kurul'da CHP'li bazı milletvekillerinin oturumu cep telefonları ile görüntülemeleri üzerine başlayan tartışma neredeyse yumruklu kavgaya dönecekti.

LAF ATINCA GERGİNLİK ÇIKTI

Tartışma CHP'li Musa Çam ile AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı arasında başladı. AK Partili ve CHP'li milletvekillerin karşılıklı laf atması ile tartışmada tansiyon yükseldi. Oturumu yöneten Meclis Başkanvekili Ahmet Aydın oturuma ara verdi ancak tartışma devam etti.

ÜZERİNE YÜRÜDÜ

AK Parti Uşak Milletvekili Alim Tunç CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e, "Özgür her şeyi sen mi biliyorsun?" diye seslendi. Özgür Özel ise Alim Tunç'a, "Ben senin ne mal olduğunu biliyorum. Bu yüzden 5-6 ay önce irtibatı kestim" diye karşılık verdi.

VEKİLLER ARAYA GİRDİ

Bu sözler üzerine öfkelenen Alim Tunç, AK Parti sıralarından hızla koşarak CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in üzerine yürüdü. AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı'nın sakinleştirmek için arkasından koştuğu Alim Tunç'un CHP Milletvekili Ali Şeker araya girerek durdurdu. Araya giren diğer AK Parti ve CHP milletvekilleri Adem Tunç'u sakinleştirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.