Hava Durumu

'Medicabil'de yeniden doğmuş gibi oldum'

Sağlık sektöründeki başarısıyla ünü yurtdışına yayılan Özel Medicabil Hastanesi, gerçekleştirdiği başarılı cerrahi operasyonlarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2019 15:22
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2019 15:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Medicabil'de yeniden doğmuş gibi oldum'

Rusya'da yaşayan, Ahıska Türkü 32 yaşındaki Muhammet Şabbazov, nefes almada sıkıntı ve boynundaki kitle nedeniyle Özel Medicabil Hastanesi'ne başvurdu. Şabbazov'un tedavisi ise Özel Medicabil Hastanesi doktorlarından Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Coşkun Özer tarafından gerçekleştirildi.

TEDAVİSİ MÜMKÜN

Hastanın tiroit nodülünün normalin 5 katı büyüklüğünde olduğunu ve bu yüzden cerrahi operasyonun riskler taşıdığını söyleyen Özer, "Hastamız solunum sıkıntısı nedeniyle hastanemize başvurdu. Yapılan tetkiklerde, hastanın tiroit nodülünün 20 cm olduğunu ve yemek borusu ile soluk borusuna baskı yaptığını tespit ettik. Hastamızın daha önce başvurduğu doktorlar, operasyonun riski nedeniyle cerrahi müdahale önermemiş. Fakat biz, bu tiroit nodülünün çıkarılması gerektiğine karar verdik. Hastamıza da tedavinin mümkün olduğunu, risk faktörlerinin aynen geçerli olduğunu ama bir şekilde ameliyat olması gerektiğini anlattık" dedi. Özel Medicabil Hastanesi'ne tavsiye üzerine geldiğini söyleyen hasta Muhammet Şabbazov da, "Yeniden nefes alabiliyor ve kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.