Hava Durumu

Medicabil'e İtalyan çözüm ortağı

İtalya merkezli Avrupa'nın önde gelen ortopedi ve travmatoloji protezi üreticisi Lima Corporate firmasının Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Asya Bölgesi Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ivo Volpi Lisjak Özel Medicabil Hastanesi'ne ziyaret gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2019 16:45
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2019 16:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Medicabil'e İtalyan çözüm ortağı

Özel Medicabil Hastanesi Uluslararası Hasta Sorumlusu Samet Bilgen ve Özel Medicabil Hastanesi Yalın Sağlık Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Aysun Yılmazlar, Ivo Volpi Lisjak'a hastane hakkında bilgilendirmelerde bulunurken, 'Sağlıkta Yalın Yönetim Modeli'nin Türkiye'deki ilk uygulayıcısı olan Özel Medicabil Hastanesi'nin 'Yalın Sağlık' konusundaki 9 yıllık tecrübelerini de paylaştı.

Özel Medicabil Hastanesi'ni Ortopedi ve Travmatoloji ameliyatlarında 'Mükemmeliyet Merkezi' olarak konumlandırdıklarını vurgulayan Lisjak, Özel Medicabil Hastanesi'nin yalın sağlık konusundaki tecrübelerinin de oldukça faydalı olduğunu sözlerine ekledi. Tıbbın her alanında işbirliklerine hazır olduklarını belirten Lisjak, yalın sağlık ve hizmet anlayışının tüm çalışanlar tarafından benimsenmesinin önemine de dikkat çekti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.