Hava Durumu

Melih Gökçek: Bu iş buraya kadar!

İstifası istenen belediye başkanlarından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in istifasını açıklayacağı toplantıya hazırlandığı iddia ediliyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2017 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2017 15:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Melih Gökçek: Bu iş buraya kadar!

Hürriyet'ten Deniz Gürel'in haberine göre Melih Gökçek'in yakın çalışma arkadaşları ile yaptığı toplantılarda, "Bu iş buraya kadar. AK Parti hareketine karşı bir tutum içerisinde bulunmamız, zarar veren bir tavır sergilememiz mümkün değil" dediği iddia edildi.

Belediyeye yakın kaynaklar, Gökçek'le ilgili  "istifa etmemek için direniyor" iddiaları üzerine, sorunun direnç meselesi olmadığını belirterek, "Bize de sürpriz olan bir süreç yaşıyoruz. Pek çok konuda yarım kalan işler var, süreç bu yüzden uzadı" dedikleri öğrenildi.

Son bir haftadır istifa edecek mi etmeyecek mi diye gözlerin çevrildiği Gökçek için yakın kaynaklar, başkanın zaten istifa edeceğini fakat 13 Kasım'daki Büyükşehir Belediye Meclisi'ne kadar süre isteyeceğini ifade etti.

Cumhurbaşkanlığı'na yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre de Melih Gökçek'in istifa tarihini Erdoğan belirleyecek. Bu sürecin en geç iki hafta içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Gökçek'in geçtiğimiz hafta çalışma odasındaki eşyalarını topladığı iddia edilmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.