Hava Durumu

Melih Gökçek'in istifası istendi mi? Erdoğan'dan flaş açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in istifasının istendiğine yönelik haberler üzerine verdiği cevapla kafaları karıştırdı.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2017 14:32
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2017 14:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Melih Gökçek'in istifası istendi mi? Erdoğan'dan flaş açıklama

Siyaset gündemi belediye başkanlarının istifaları ile çalkalanıyor. Dün gece Kanal D'nin yaptığı habere göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara, Bursa, Balıkesir, Uşak, Niğde, Nevşehir Belediye Başkanlarının istifalarını istediği iddia edildi.

Bursa Belediye Başkanı Recep Altepe kesinlikle bir durum olmadığını ve haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

En çok merak edilen kişilerden biri de, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek oldu. Çok uzun bir süredir Belediye Başkanlığı koltuğunda oturan Gökçek'le ilgili istifa iddialarına Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yanıt geldi.

Erdoğan, "Herhangi bir birim; partimizin belediye başkanları olur, il başkanları olur vesaire... Bu süreç içerisinde bu tür gelişmeler olur. Ama şu anda böyle bir şey önümüzde yok. Ama bundan sonra da olmayacağı anlamına kesinlikle gelmez. Çünkü bir değişimi dönüşümü biz seçime kadar yaşıyoruz, yaşayacağız ve o metal yorgunluğu dediğim konu, tüm bunları kapsayan bir konuydu" dedi.

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ'a dün Gökçek'in istifa iddiaları sorulmuş, "Ben Hükümet Sözcüsüyüm, onu parti sözcüsüne sorun" şeklinde karşılık vermişti.

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.