Hava Durumu

Meltem Miraloğlu'ndan flaş karar... 'Kurtulmak istiyorum'

'Hayat Devam Ediyor'un çocuk gelini Meltem Miraloğlu'nun 80 yaşındaki Amerikalı ile evlenmesi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Kanal D ekranlarında yayınlanan '2.Sayfa' programının haberine göre Meltem Miraloğlu eşinden boşanma kararı aldı.

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2019 13:43
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2019 13:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Meltem Miraloğlu'ndan flaş karar... 'Kurtulmak istiyorum'

Oyuncu Meltem Miraloğlu kendisinden 48 yaş büyük Patrick (80) ile evlenip Amerika'ya yerleşmişti. Kanal D ekranlarında yayınlan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programında yer alana habere göre, Meltem Miroğlu eşi Patrick'ten bebek sahibi olabilmek için tüp bebek tedavisine başladığı ifade edilmişti.

Tüm bu iddiaların ardından 2.Sayfa programına telefonla bağlanan Onur Akay, Meltem Miraloğlu'nun boşanma kararı aldığını anlattı. 

"Dün konuştum daha çok yeni bir olay. 80 yaşındaki kocasına deli gibi aşık olduğunu gösteriyordu bize hep Meltem.İç dünyasında yaşadıklarını duyunca oturup ağlarsınız. Meltem hep "Çaresiz kaldım" diyormuş sürekli ağlıyormuş ve "Kurtulmak istiyorum" diyormuş.

Meltem boşanma kararını almış ve polis zoruyla o evden ayrılacakmış. Meltem Türkiye'ye geri dönmeyecekmiş orada kalacakmış eşi ayrılmak istemiyormuş onunla ilişkisine devam etmek istiyormuş.

Tüp bebek tedavisi yokmuş çünkü Patrick kendisini daha önce kısırlaştırmış.Amerika'da bu olay çok normalmiş.Ondan dolayı çocuk olayı olmamış. Zaten oğlu da karşı geliyordu bu evliliğe onlar da Patrick'le çocukları olmasın diye böyle bir şey yapmış olabilirler.

Meltem'e orada yardım edecek insanlar varmış. Tekliflere de açık Türkiye' de dizi için çağrılmak istiyormuş.

Onun korktuğu biri var Türkiye' de. Tanınmış biriyle yaşadığı bazı olaylar var o yüzden Amerika'ya gitmiş.  Azerbaycan'da tanışmışlar o kişiyle. Hatta Meltem'in bir arkadaşı daha varmış Azerbaycan'da o da bu insanla bazı sorunlar yaşamış."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.