Hava Durumu

Meral Akşener: 'Bu partiyi kurarken sordum...'

Kars'ta konuşan Meral Akşener, "Bu partiyi kurarken ekonomi kurmaylarını toplayıp sordum, perişan edilmiş ekonomiyi kaldırabilir miyiz diye. Bırak kaldırabilmeyi koştururuz dediler" dedi. Akşener, "Seçilir seçilmez Suriye ile ilişkileri düzeltip mültecileri sağ salim göndereceğim" vaadini de yineledi.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2018 14:09
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2018 14:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Meral Akşener: 'Bu partiyi kurarken sordum...'

24 Haziran'a sayılı günler kala Akşener'in bugünkü durağı Kars oldu. Akşener'in burada yaptığı konuşmadan öne çıkanlar şöyle:

Sizler tehdit ediliyorsunuz. Bizim yanımızda olduğunuz için çocuklarınızla tehdit ediliyorsunuz. Ama bütün bunlara rağmen 24 Haziran'da kazanan biz olacağız.

Kars'a uçakla gelirken misafirlerimiz vardı. Kars'ın siluetini gören herkes "Burası İsviçre'den güzel" dedi. Türkiye'mizin potansiyeli güzellikleri çoğu ülkeye bedel ama bugüne kadar bunları yeterince değerlendiremedik.

İşsizlik almış başını gitmiş iyi eğitimli gençlerimiz. Kars'a yatırım sıfır. Hayvancılık bitirilmiş. Süt ürünlerinin merkezi burası olması gerekirken birilerinin çabasıyla bir yerlere yetersiz de olsa gelebilmiş.

"Perişan edilmiş bu ülkeyi kalkındırabilir miyiz?" diye sordum arkadaşlarımıza, "Değil kalkındırmak, koştururuz" dediler. Şu an ülkede israf var yolsuzluk var. Emekli zor durumda yılda iki kere bayram ikramiyesi vereceğim dedim bunun üzerine hamle yaptılar. Dağıtmaya kalktılar onu da beceremediler. Kimine eksik yatırdılar. Asgari ücreti vergiye dahil etmeyeceğiz dedik. İnsan odaklı bu çalışmalarımızı sıraladık bize "Kaynak nerede?" diye sordular.

Ben seçilir seçilmez bindikleri o arabalardan indireceğim ve kiralama ücreti olan 8,5 milyar TL cepte. TRT'yi satacağım bir sürü ahmağı orada zengin ediyorlar. Oranın satışından gelen parayı da koyun cebe.

Seçilir seçilmez Suriye ile ilişkileri düzeltip mültecileri sağ salim göndereceğim.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.