Hava Durumu

Meral Akşener: Partimizi 25 Ekim'de kuruyoruz

MHP'den ihraç edilen Meral Akşener, yeni partilerinin ayın 25'inde kurulacağını belirtip, hiç bir engelin kendilerini geri döndüremeyeceğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2017 11:04
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2017 11:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Meral Akşener: Partimizi 25 Ekim'de kuruyoruz

Yeni partisinin genel merkez binasında kurmaylarıyla birlikte incelemelerde bulunan Meral Akşener, sürece dair görüşlerini açıkladı. Kurulacak partinin önünü tıkamaya çalışanların olduğunu söyleyen Akşener, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bile parti kurarken bu kadar zorluk yaşamadığını dile getirdi.

O süreçlerde demokrasinin işlemesi için destek olan isimlerden birinin de kendisi olduğunu söyleyen Akşener, "Tarih tekerrürden ibaretmiş. Dün benzeri konularla karşı karşıya kalan Sayın Erdoğan'ın çok daha şedit bir biçimde bizim kurulacak olan partimize karşı bazı yolları tıkadığını ya da vesile olduğunu üzüntüyle öğrenmiş oluyoruz" dedi.

Zorluklar karşısında korkmayacaklarını ve yılmayacaklarını belirten Akşener, "Otellerimizin ışıkları kesildi, 7 salon üst üste iptal edildi. İyi salonlar verilmedi, izbe yerlerde konuşmaya çalıştık. O salonların sahipleri tehdit edildi. Biz de sokaklarda konuştuk. Korkunun ecele faydası yoktur. Hiçbir korku ve endişe söz konusu değil. Dün nasıl korkmadıysak, o günün güçlülerine karşı zamanın zayıflarının yanında durduysak o günün zayıfları şimdi bugünün güçlüleridir. O günün mağdurları bugünün zalimleri olmuştur. Dünün zalimlerinin karşısında kaya gibi durduysak bugün de zalimlerin karşısında kaya gibi duracağız." şeklinde konuştu. Kararlılık mesajı veren Akşener, partinin 25'inde kurulacağını sözlerine ekledi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.