Hava Durumu

Merve Boluğur'dan Hakan Sabancı itirafı!

Hakan Sabancı ile kısa süre birliktelik yaşayan Merve Boluğur, günler sonra aşkpişmanlığını dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2018 15:58
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2018 15:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Merve Boluğur'dan Hakan Sabancı itirafı!

Çapkın sosyetik Hakan Sabancı'nın son iki ayda ihanet ettiği Merve Boluğur ile Aslıhan Karalar, bunalıma girdi. Boluğur, yüzünü bile görmek istemediği Sabancı için 'Her saniyesinden pişmanım' diyor!..

Takvim Gazetesi'nin haberine göre son yıllarda Türkiye'nin en çapkın isimlerinin başında gelen Hakan Sabancı, bu uğurda birçok güzelin canını yaktı... Haziran'da Merve Boluğur'la Bodrum'da görüntülenen playboy, ilişkiyi İstanbul'a da taşıdı. Burada da bir hafta oyuncuyla aşk yaşayan Sabancı, huyundan vazgeçmedi ve Merve Boluğur'u yabancı bir güzelle aldattı.

İki yıl evli kaldığı Murat Dalkılıç'tan 2017 Eylül'de boşandıktan sonra kalbini aşka kapatan Boluğur, Sabancı'nın ihanetiyle sarsıldı.

KARALAR'I BOLUĞUR'LA ALDATMIŞTI...

Ayrılığın ardından tek kelime etmeyen ve kendisini işlerine adayan Merve Boluğur'un sosyetik playboyun adını dahi duymak istiyor. Güzel oyuncunun, yakın dostlarına da 27 yaşındaki playboy için "Hayatımın en büyük hatası Hakan'dı. Onunla geçirdiğim her saniyemden pişmanım" dediği öğrenildi. Bu arada Merve Boluğur'la Bodrum'da aşk yaşamadan birkaç gün önce de 19 yaşındaki Aslıhan Karalar'la birlikte olan Sabancı, genç modeli de sarstı.

Gazetelerden Merve Boluğur'la aldatıldığını öğrenen Karalar'ın bu olayın ardından psikolojisinin çok ciddi derecede yara aldığı öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.