Hava Durumu

Meteoroloji'den Bursa için sağanak ve fırtına uyarısı!

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye'nin büyük bölümü sağanak yağış ve fırtınanın etkisi altında olacak. Batı bölgelerinde sıcaklıklar 3 ila 6 derece düşerken, Güneydoğu bölgesi için toz taşınımı uyarısı yapıldı. Bursa'da da hava sıcaklıklarında bu hafta sert bir düşüş olacak.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2019 10:09
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2019 10:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Meteoroloji'den Bursa için sağanak ve fırtına uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun batısı ile Ardahan, Adıyaman, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Doğu Akdeniz'in Toroslar kesimi ile Amasya ve Samsun'un doğusu, Ordu, Giresun, Tokat ve Yozgat çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Hava sıcaklığının kuzey, iç ve batı kesimlerde 3 ila 6 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Rüzgarın, genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, bu akşam saatlerinde İç Anadolu'nun doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun batısında yer yer kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

Peki Bursa'da bu hafta hava nasıl olacak?

15 Nisan Pazartesi: Gökgürültülü sağanak yağışlı, 15 derece

16 Nisan Salı: Çok bulutlu, 12 derece

17 Nisan Çarşamba: Yağmurlu, 12 derece

18 Nisan Perşembe: Yağmurlu, 12 derece

19 Nisan Cuma: Yağmurlu, 11 derece

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.