Hava Durumu

Meteoroloji'den Bursa için yeni açıklama! Yarın başlıyor, daha da artacak...

Meteoroloji'den hava durumuyla ilgili yeni açıklama geldi. Yapılan son tahminlere göre, Türkiye'de hava sıcaklıkları yarın ve hafta sonu hissedilir derecede artacak. Bursa'da ise 4 gün boyunca sıcaklıklar 22 derece civarında seyredecek.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2019 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2019 15:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Meteoroloji'den Bursa için yeni açıklama! Yarın başlıyor, daha da artacak...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan duyuruya göre, yurtta yarından itibaren 4 gün boyunca yağış beklenmiyor. Ülkenin, batı bölgelerinden başlamak üzere mevsime göre sıcak bir havanın etkisi altına gireceği öngörülüyor.

Hava sıcaklıklarının yarın ve hafta sonu hissedilir derecede artacağı, yurdun güneyinde mevsim normallerinin 2-4 derece, kuzey ve iç kesimlerde ise 5-9 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Marmara ve Ege'nin yarından, diğer bölgelerin ise hafta sonundan itibaren mevsime göre sıcak havadan etkilenmesi bekleniyor.

Günün en yüksek sıcaklıklarının Ankara ve İstanbul'da 18, Edirne, Bursa, Manisa ve İzmir'de 22, Antalya, Adana, Samsun ve Trabzon'da 20, Diyarbakır'da 19, Malatya ve Bolu'da 17, Kars ve Erzurum'da 7 dereceye kadar çıkacağı öngörülüyor.

Mevsim normalleri üzerindeki hava sıcaklıklarının, önümüzdeki hafta ortası Orta Akdeniz üzerinden gelmesi beklenen yağışlı sistemle birlikte batı bölgelerden başlayarak azalacağı ve mevsim normalleri civarına düşeceği tahmin ediliyor.

Bursa'da bugün hava güneşli, sıcaklık ise 17 derece. Cuma, cumartesi, pazar, pazartesi sıcaklıkların 22 dereceye kadar çıkması beklenirken, salı günü yağmurun etkili olması ön görülüyor.

Bursa'da 5 günlük hava durumu tahmini: 

08 Mart Cuma: Az bulutlu, 22 derece

09 Mart Cumartesi: Az bulutlu, 22 derece

10 Mart Pazar: Az bulutlu, 21 derece

11 Mart Pazartesi: Parçalı bulutlu, 22 derece

12 Mart Salı: Yağmurlu, 16 derece,

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.