Hava Durumu

Bursalılar, güneşli havaya aldanmayın! Yarın çok sert geliyor

Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre Marmara, Batı Karadeniz ve Hatay çevrelerinde sağanak yağış bekleniyor. Bursa'da yarından itibaren karla karışık yağmurun etkili olması tahmin ediliyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2020 09:58
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2020 09:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursalılar, güneşli havaya aldanmayın! Yarın çok sert geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın kuzeyi, Doğu Akdeniz, Batı Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun güney ve batısı, Güneydoğu Anadolu ile Çanakkale'nin iç kesimleri, Bursa'nın kuzey kesimleri, Eskişehir'in doğu kesimleri, Ankara, Yozgat, Kayseri, Nevşehir, Niğde, Sivas, Tokat, Hopa, Erzurum, Bingöl, Muş ve Ağrı çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

MARMARA'DA YAĞMUR BEKLENİYOR

Yağışların kıyı kesimler ile Marmara'da yağmur, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sıcaklıklarda ise önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. 

BURSA'DA NASIL OLACAK?

Bursa'da yarın karla karışık yağmur bekleniyor. Çarşamba günü sıcak hava yüzünü gösterse de Perşembe ve Cuma günleri yine karla karışık yağmurun etkili olacağı tahmin ediliyor.

Bursa'da 5 günlük hava durumu tahmini:

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.