Hava Durumu

Meteoroloji uyardı! Bursa'yı etkisi altına alacak

Bursa'da bugün hava sıcaklığı 8 derece olarak ölçüldü. Kentte bu hafta sis etkili olacak. Hava sıcaklığında önemli bir değişim olacak mı?

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2019 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2019 11:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Meteoroloji uyardı! Bursa'yı etkisi altına alacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika hava durumu tahminleri gelmeye devam ediyor. Meteoroloji'den gelen son tahminlere göre Marmara ve Ege'de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli, yer yer kısa süreli fırtına etkili olacak. Peki, Bursa'da hafta sonu plan yapan vatandaşlar için hava durumu nasıl olacak? 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin çok bulutu, Doğu Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz'in kıyı kesimleri, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile Bursa, Yalova, Antalya'nın batısı, Mersin, Adana, Osmaniye, Hatay, Zonguldak, Sinop, Gümüşhane, Bayburt, Tokat ve Siirt çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; kıyılarda yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. İç ve doğu kesimlerde sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor..

Bursa'da bugün hava yer yer hava puslu olacak. Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre bugün hava sıcaklığı en yüksek 8 derece olarak ölçüldü. Yağmur beklenmiyor. Pazardan itibaren hava sıcaklıkları birkaç derece artacak.

İşte Bursa'nın 5 günlük hava durumu:

16 Şubat Cumartesi: Puslu, 8 derece

17 Şubat Pazar: Sisli, 10 derece

18 Şubat Pazartesi: Sisli, 12 derece

19 Şubat Salı: Sisli, 12 derece

20 Şubat Çarşamba: Sisli, 11 derece

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.