Hava Durumu

Meteorolojiden Bursa'ya kuvvetli yağış uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son tahminlere göre yurt genelinde çok bulutlu bir hava hakim olacak. Hava sıcaklığının 15 derece olması beklenen Bursa'da ise gün içerisinde kuvvetli yağış etkili olacak.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2018 09:54
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2018 09:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Meteorolojiden Bursa'ya kuvvetli yağış uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, internet sitesi üzerinden bugünün hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Yayınlanan hava durumu raporunda, yurt geneli hava sıcaklıkları ve yağış türleri hakkında bilgi verildi. Ülkemiz genelinde çok bulutlu bir havanın hakim olacağı, bazı bölgelerde yer yer sağanak yağmur geçişleri yaşanacağı belirtildi.

BURSA'DA KUVVETLİ YAĞIŞ

Verilere göre Bursa'da bugün hava sıcaklığının 15 derece olması bekleniyor.  Çok bulutlu havanın hakim olacağı kentte, gün içerisinde kuvvetli yağış kendisini gösterecek.  

5 DERECE DÜŞECEK

Hafta başında da yer yer yağışın görüleceği Bursa'da sıcaklık 5 derece birden düşerek, 10 derece olması bekleniyor. Salı günü ise sıcaklık 11 derece olacak. Güneş az da olsa yüzünü gösterecek. Çarşamba sıcaklık yeniden artacak 15 derece olması bekleniyor. Hava yer yer yağmurlu olacak.

İŞTE BURSA'NIN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.