Hava Durumu

Metin Akpınar ve Müjdat Gezen hakkında flaş karar! Reddedildi...

Oyuncu Müjdat Gezen ile Metin Akpınar'ın, bir televizyon programındaki sözleri nedeniyle başlatılan soruşturma kapsamında haklarında verilen adli kontrol kararına yaptığı itiraz reddedildi.

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2019 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 04.01.2019 12:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Metin Akpınar ve Müjdat Gezen hakkında flaş karar! Reddedildi...

Halk TV'deki açıklamaları nedeniyle haklarında soruşturma başlatılan ve ifadeleri alınıp mahkemeye sevk edilen Müjdat Gezen ile Metin Akpınar, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Gezen ile Akpınar'ın avukatları tarafından adli kontrol kararına yapılan itiraz, bir üst mahkeme olan Anadolu 4. Sulh Ceza Hakimliği'nce değerlendirildi.

Hakimlik, Gezen ile Akpınar'ın itirazını 'mevcut delil durumuna göre şüpheliler lehine henüz bir değişiklik olmaması, atılı suçla ilgili kuvvetli suç şüphesinin varlığını gösteren somut delillerin bulunması, istenildiğinde şüphelilere ulaşılabilmesi için adli kontrol kararının yerinde ve ölçülü olduğu, kararda herhangi bir isabetsizlik bulunmaması' nedeniyle reddine karar verdi.

Müjdat Gezen 'Cumhurbaşkanına hakaret', Metin Akpınar ise 'halkı hükümete karşı silahlı isyana tahrik' ve 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçlarından sevk edildiği Anadolu 3. Sulh Ceza Hakimliği'nce adli kontrol tedbirleri kapsamında serbest bırakılmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.