Hava Durumu

MHP Bursa'dan taş ocağı isyanı!

Avdancık Mahallesi'nde taş ocaklarının doğaya büyük zarar verdiğini belirten MHP Osmangazi Belediyesi Meclis Üyesi Grup Sözcüsü Cemil Aydın, yetkilileri göreve çağırdı.

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2017 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2017 12:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
MHP Bursa'dan taş ocağı isyanı!

MHP Osmangazi Belediyesi Meclis Üyesi Grup Sözcüsü Cemil Aydın, Osmangazi'ye bağlı Avdancık Mahallesi'nde taş ocaklarının doğaya verdiği tahribata sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. Aydın, daha önce de defalarca konuyla ilgili önerge verdiklerini belirterek, yetkililerin bir an önce bu duruma el atmaları gerektiğini kaydetti. MHP'li Aydın, bu meseleyi defalarca gündeme getirmelerine rağmen herhangi bir girişimde bulunulmadığını iddia etti.  

Ayrıca patlatılan dinamitlerin, tarihi eserlere de büyük zarar verdiğinin altını çizen Aydın,   "Geçtiğimiz yıllarda yerinde tespit ettiğimiz tahribatı gözler önüne seren fotoğrafları Bursa kamuoyunun bilgisine sunduğumuz günden itibaren durumda bir değişiklik olmamıştır. Cenevizlilere ait olduğu belirtilen surlar ve tarihi mağaraların gerek dinamit patlatma, gerekse diğer fiziki yollarla yok edilmeye çalışıldığı bölgede, "define aranıyor" iddialarının da ciddiyetle ele alınması lazım" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.