Hava Durumu

MHP Bursa Kadın Kolları'ndan anlamlı kampanya: 'Ya bir gün size de lazım olursa!'

MHP Bursa İl Kadın Kolları teşkilatı, hazırladıkları 'Ya bir gün size de lazım olursa?' projesi kapsamında anlamlı bir sosyal sorumluluk örneği sergileyerek Kızılay'a kan bağışında bulundu. Projenin düzenli olarak organize edilerek daha geniş kitlelere ulaşması hedefleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2019 18:55
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2019 18:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
MHP Bursa Kadın Kolları'ndan anlamlı kampanya: 'Ya bir gün size de lazım olursa!'

MHP Bursa İl Kadın Kolları teşkilatı, özellikle kış aylarında kan stokları kritik seviyelere düşen Türk Kızılayı'na anlamlı bir projeyle destek verdi.  'Ya bir gün size de lazım olursa?' adında bir proje hazırlayan MHP Kadın Kolları teşkilatı,  Türk Kızılayı'yla, kan bağışlama konusunda iletişime geçti. 

Kampanyaya ilişkin teşkilattan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Kan bağışı yapmanın hayat kurtarmakla aynı öneme sahip olduğunun farkındayız. Milliyetçi Hareket Partisi Bursa İl Başkanlığı İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu olarak olabildiğince fazla iletişim kanalını kullanıp projemizi yaymaya çalıştık. Belirlenen gün ve saatte Şehreküstü Meydanı'nda yerimizi aldık. Halkımızla gerek sosyal medyadan gerekse de yüz yüze iletişime geçerek projemizin yararını anlatmaya çalıştık ve çok iyi geri dönüşler aldık. Halkımızın da bu konuda ne kadar hassas ve duyarlı olduğunu bir kez daha gördük. Böylelikle, Türk Kızılayı'nın "Kan Ver, Hayat Kurtar" çağrısına MHP İl Kadın Kolları olarak, "Ya Bir gün Size de Lazım Olursa?" "Kan bağışı Hayat Kurtarır" diyerek karşılık verdik."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.