Hava Durumu

MHP Bursa Milletvekili Vahapoğlu: 'Ankara'da bir kapınız var'

Dünya Karapapak Türkleri Birliği Genel Başkan Yardımcısı tarafından düzenlenen programda konuşan MHP Bursa Milletvekili Vahapoğlu, davetlilere hem kendi özel numarasını hem de Meclis'te kullandığı telefon numarasını verdi. Vahapoğlu, "Ankara'da her zaman bir kapınızın olduğunu unutmayın" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2018 12:18
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2018 12:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
MHP Bursa Milletvekili Vahapoğlu: 'Ankara'da bir kapınız var'

-Tuğba ÖZ-

Dünya Karapapak Türkleri Birliği Genel Başkan Yardımcısı Hikmet Karaboğa,  24 Haziran'daki seçimlerde Bursa'dan milletvekili seçilen Mustafa Hidayet Vahapoğlu onuruna yemek programı düzenledi. Hakkâri'de geçtiğimiz günlerde terör örgütü PKK'nın hain saldırısında şehit düşen anne ve 11 aylık oğlu Bedirhan bebek başta olmak üzere, tüm aziz şehitlerinin ruhlarına Fatiha okunarak başlayan programa,  MHP Bursa İl Başkanı Kurtuluş Coşkun, Bursa Ülkü Ocakları Başkanı Enes Küçük, çeşitli derneklerin temsilcileriyle birlikte çok sayıda davetli katıldı. Programda konuşma yapan Vahapoğlu, "Biz gönül dostuyuz. Ben Bursa'ya geldiğimde birçok haddini bilmez, yapmaması gereken şeyleri yaptı. Sizlerin sayesinde bu oyunu bozduk" dedi. "Şimdi sizlerden kağıt kalemlerinizi çıkarmanızı istiyorum diyen Vahapoğlu, hem kendi özel numarasını hem de Meclis'te kullandığı telefon numarasını verdi. Vahapoğlu, "Ankara'da her zaman bir kapınızın olduğunu, dilediğiniz vakit beni arayabileceğinizi unutmayın" diye konuştu.

ÖNCE TÜRKİYE

'Önce Türkiye' diyerek bu zamanlara geldiklerini belirten Vahapoğlu, "Bu uğurda gençliğimizi verdik, helali hoş olsun. Bundan sonra da Türkiye, Türk dünyası, İslam dünyası diyerek yolumuza devam edeceğiz. Her milletvekiline nasip olmayacak şekilde seçildiği bölgeden bir grubun yemeğine davet edildim. Sizlere hizmet etmek benim için gururdur. Bugün de yarın da hep birlikte olacağız" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.