Hava Durumu

MHP Bursa Milletvekili Vahapoğlu: Cumhur ittifakının en yüksek oyu almalı

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Mustafa Hidayet Vahapoğlu, 31 Mart seçimleri öncesi MHP İnegöl İlçe Başkanlığı ve İnegöl Ülkü Ocaklarını ziyaret etti. Vahapoğlu, "İnegöl'de ve Bursa'da en yüksek oyu Cumhur İttifakının alması için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2019 17:22
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2019 17:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
MHP Bursa Milletvekili Vahapoğlu: Cumhur ittifakının en yüksek oyu almalı

MHP İnegöl İlçe Başkanlığı ve İnegöl Ülkü Ocaklarını ziyaret eden Vahapoğlu, ardından Belediye Başkanı Alper Taban'la makamında görüştü.

Vahapoğlu, burada yaptığı konuşmada, yerel seçimlerin yaklaştığını anımsatarak, "Cumhur İttifakı adayı olarak Sayın Başkan'a seçim çalışmaları öncesinde başarılar diliyoruz. Desteklerimizi sunmak için geldik. İnegöl'de ve Bursa'da en yüksek oyu Cumhur İttifakı'nın alması için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Bu gayret içerisinde iki parti omuz omuza mücadelemizi yürüteceğiz. 1 Nisan günü Cumhur İttifakı Bursa ve Türkiye'de galip çıkacaktır." ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Taban da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Tabii ki siyasi büyüklerimiz bir karar verdiler. Bizlere düşen daha fazla çalışma ve beraberinde en iyi sonucu elde etmek, daha sonra da en iyi şekilde hizmet etmek olacak. Bu ziyaret için teşekkür ediyorum. Yapılan ittifakın şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum." şeklinde konuştu.



 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.