Hava Durumu

MHP'de 5 büyükşehir başkan adayı belli oldu! Dikkat çeken Melih Gökçek açıklaması...

MHP, Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Hüseyin Sözlü, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Hamit Tuna, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Cengiz Ergun, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Ümmet Akın, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Serdar Sevimli'yi aday gösterecek.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2018 14:02
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2018 14:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
MHP'de 5 büyükşehir başkan adayı belli oldu! Dikkat çeken Melih Gökçek açıklaması...

MHP'de 5 büyükşehir belediye başkanlığı için aday olacak isimler belli oldu. MHP, Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Hüseyin Sözlü, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Hamit Tuna, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Cengiz Ergun, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Ümmet Akın, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Serdar Sevimli'yi aday gösterecek.

Yerel seçim çalışmalarına ilişkin bir açıklama yapan MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, "Her yer için çalışmalarımız devam ediyor. Çok sayıda sürpriz aday söz konusu olabilir. Parti içinden, dışarıdan, sevilen sayılan, partimizin ilkelerini benimsemiş üretken belediyecilik anlayışını benimsemiş çok sayıda aday adayı ihtiyacımız var. Bundan önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimlerde de aday adaylarından bir ücret talebi söz konusu değildir" dedi.

MELİH GÖKÇEK AÇIKLAMASI

MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'dan da Ankara'dan Melih Gökçek'in aday gösterileceği iddialarıyla ilgili bir açıklama geldi. 

Şu ana kadar Gökçek ile temas kurulmadığını söyleyen Durmaz, "Temas olmadı olmayacağı anlamına gelmiyor" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.