Hava Durumu

MHP'de bir yaprak daha düştü

Geçtiğimiz günlerde MHP Orhaneli İlçe Başkanı İsmail Asa 200 partiliyle birlikte istifa etti.Yazarımız Yusuf Kayışoğlu'na göre bu sürpriz bir durum değil...

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2017 12:42
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2017 12:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
MHP'de bir yaprak daha düştü

Orhaneli MHP İlçe Başkanı İsmail Asa geçtiğimiz günlerde 200 partiliyle birlikte istida ettiğini duyurdu. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Asa "Ülkücülük ne bizim ne de başka bir kimsenin tekelinde olmadığı gibi ülkücülüğümüzden ödün ve taviz vermeden, ülkücülüğümüzü başka siyasi mecralarda da yaşayabileceğimizi bildiğimiz için istifa ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Bugünkü yazısında önümüzdeki süreçlerde benzer istifaların yaşanacağını söyleyen yazarımız Yusuf Kayışoğlu dolayısıyla olayın sürpriz olmadığını savundu. "Meral Akşener'in artık eli kulağında olan partiyi kurmasıyla birlikte MHP'nin ciddi bir üye kaybı yaşayacağı görülüyor" yorumunda bulunan Kayışoğlu "Seçmenin ne ölçüde yeni partiye kayacağını ise oluşacak yapı belirleyecek. Ama şurası açık ki Bursa için MHP'yi son dönem temsil eden üç il başkanı Necati Özensoy (İki dönem Bursa milletvekili),Hasan Toktaş ve Yüksel Yılmaz, Akşener'e destek veriyor" hatırlatmasında bulundu.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.