Hava Durumu

MHP'den Osmangazi'ye aday adaylık başvurusu yapan Duran: 'Tarih yazmaya talibim'

Bursa'da nakliye ve turizm işletmeciliği yapan aynı zamanda birçok sivil toplum kuruluşlarında görev alan Yasemin Duran, MHP'den Osmangazi Belediye Başkanlığına aday adaylık başvurusu yaptı. "Siyaset terbiye, nezaket, sevgi ve ahlak işidir diyen Duran, "Bir Türk kadını olarak Osmangazi'de tarih yazmaya talibim" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2018 15:47
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2018 15:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
MHP'den Osmangazi'ye aday adaylık başvurusu yapan Duran: 'Tarih yazmaya talibim'

Bursa'da nakliye ve turizm işletmeciliği yapan aynı zamanda birçok sivil toplum kuruluşlarında görev alan Yasemin Duran Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) Osmangazi Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı. MHP'de kadın aday adayı olarak dikkat çeken Duran, başvuru toplantısında şu açıklamaya imza attı: 

"Siyaset terbiye, nezaket, sevgi ve ahlak işidir. Ben bu konuda sayın liderimiz Devlet Bahçeli Bey'i, MHP'ye gönül vermiş, hiçbir menfaat beklemeyen gizli kahramanlarımız, üyelerimiz, il ve içe delegelerimiz, Osmangazi Yönetim kurulu ve Başkanı, İl Başkanımız Cihangir Kalkancı ve Bursa teşkilatlarımızın eğitmeni Genel Sekreterimiz Sayın İsmet Büyükataman'ı örnek alıyorum. Yaşamımı bu anlamda biçimlendiriyorum. Yönetim biçimini de aynı anlamda şekillendiriyorum. Siyasi ahlakı, terbiyeyi rehber edip bayrağı taşıyacağım. Türkiye'de Milliyetçi Hareket Partisi'nden başka örnek siyasi bir parti yok. Siyaseti insanların mutluluğu için yapacağım mutsuzluğu için değil. Kadın hem seni dünyaya getiren hem de cennete ulaşman için var olan kutsal bir geçittir. Tarihimizdeki Nene Hatunlar, Şerife Bacılar gibi isimleri satırlara sığmayacak kahramanlarımız Kurtuluş Savaşı ile hafızalara kazınmıştır. Ben de bir Türk kadını olarak Osmangazi'de tarih yazmaya talibim."

TESPİT ETTİK BİLİYORUZ

"Bursa'mızın Osmangazi ilçesinde mahalle mahalle sokak sokak her köşesinde yaşanan mağduriyet ve sorunları yerinde tespit ettik biliyoruz. En yüce hizmet karşılık ve kazanç beklemeden yapılan hizmet düsturu ile çıktığımız bu yolda mağduriyet ve sorunlara karşı çözüm ve projelerimizle vatandaşlarımızın güven ve memnuniyetini yükselten bir ivme ile önümüzdeki dönemde yaşamak ve yaşatmak istiyoruz. İyi niyet, dürüstlük ve şeffaflık düsturuyla siyaset yapacağız. Tüm yerel dinamikler, STK, halkımız olarak üzerine düşen birlik ve beraberliğimiz olmalı. Vatan, millet, bayrak, ezan her şeyin üzerinde gözetilmelidir. Demokrasi insan onuruna en yaraşır yönetim şeklidir. Demokrasinin temeli seçim, seçim temeli ise sandıktır."

AŞK BİZDE 5 KELİMEDİR

"Milliyetçi Hareket Partisi Osmangazi ilçe, Bursa il ve Genel Merkez Teşkilatı uygun görür, aday gösterir ve 31 Mart 2019günü seçimlerde halkımız teveccüh eder ve belediye başkanı seçer ise attığım her adımın bu ülkeyi yakından ilgilendireceğinin bilincindeyim. Bizler onurlu dava çizgisinden çıkmayan siyasi bir parti olarak ülkemizin geleceğini üstlendiğimiz bu kutlu davada sorumluluklarımızın farkındayız. Teveccüh milletimin takdir cenabı Allah'ındır. Biz, Bursa'mız ve Osmangazi ilçemizi mukaddes görüyor ve diyoruz ki 'biz, mukaddes yerlerin hakimi olmayacağız, Allah'ın izniyle hizmetkarı olacağız!' Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi "yeryüzünde bulunan her şey kadının eseridir." Huzurunuzda diyorum ki ben de elimden geleni yapmaz mıyım, olmazsa da bu yolda ölmez miyim?  Aşk bizde 5 kelimedir: Allah, Kuran, Ezan, Vatan ve Bayrak. Ne mutlu Türküm diyene..."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.