Hava Durumu

MHP'li Büyükataman'dan Orhan Uğurlu'ya: En büyük aşağılanmayı hak ediyor!

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Yeniçağ gazetesi yazarı Orhan Uğurlu'ya sert tepki gösterdi. Büyükataman, ''İçeriğine yazanların da inanmadığı ancak inanmaya meyilli bir kesimi tatmin etmek amacıyla kaleme alınan bu ve benzeri yazılarda kullanılan bazı ifadeler, en büyük aşağılanmayı hak etmektedir'' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2020 14:23
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2020 14:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
MHP'li Büyükataman'dan Orhan Uğurlu'ya: En büyük aşağılanmayı hak ediyor!

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Yeniçağ isimli kâğıt israfında köşe tutmuş olan Orhan Uğurlu'ya sert tepki gösterdi. Büyükataman yaptığı açıklamada, ''Hareket'imize dair herhangi bir bilgisi bulunmayan bu şahıs, yazdığı her yazıda Sayın Genel Başkanımıza ve Partimize nefret kusmaktadır. MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye iftiralar atmak, zihinleri bulandırmaya çalışmaktır. İçeriğine yazanların da inanmadığı ancak inanmaya meyilli bir kesimi tatmin etmek amacıyla kaleme alınan bu ve benzeri yazılarda kullanılan bazı ifadeler, en büyük aşağılanmayı hak etmektedir.'' ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'ın açıklamaları şu şekilde;

Milliyetçi Hareket Partisi "Önce ülkem ve milletim." diyen kutlu bir geleneğin devamı, geçmişle gelecek arasındaki kopmaz bağdır. Bu bağa zarar vermek isteyenler; aziz Türk milletinin geleneklerinden kopması için uğraş verenler, güçlü bir gelecek kurmasına engel olmaya çalışanlardır.

Bu bozuk karakter yapısında bulunanlardan biri de Yeniçağ isimli kâğıt israfında köşe tutmuş olan Orhan Uğuroğlu'dur. Hareket'imiz ile herhangi bir alakası, Hareket'imize dair herhangi bir bilgisi bulunmayan bu şahıs, yazdığı her yazıda Sayın Genel Başkanımıza ve Partimize nefret kusmaktadır. Yazdığı kâğıt israfını gazete, yazılarını köşe yazısı, kendini de gazeteci/köşe yazarı zanneden bu zatın varlık sebebi; Milliyetçi Hareket Partisine ve onun Sayın Genel Başkanına iftiralar atmak, zihinleri bulandırmaya çalışmaktır.

İçeriğine yazanların da inanmadığı ancak inanmaya meyilli bir kesimi tatmin etmek amacıyla kaleme alınan bu ve benzeri yazılarda kullanılan bazı ifadeler, en büyük aşağılanmayı hak etmektedir.

Milliyetçi Hareket'in liderinin aziz Türk milletinden, şehitlerimizden, kutlu ecdadımızdan ve yarın doğacak olan nesillerimizden başka kimseye bir borcu yoktur. Milliyetçi-Ülkücü Hareket; vatan ve millet yolunda diyetini canla, kanla ödemiş kutlu bir davanın adıdır. Milliyetçi Hareket'in liderinin diyet borcundan bahseden her kim ise bunu bir şeylerin diyeti olarak iddia ettiği muhakkaktır.

Türk Milliyetçilerinin liderinin, Türk milletinden aldığı güçle Allah'tan başkasına biat etmeyeceğini en iyi bilen yine Türk milletinin düşmanlarıdır. Kutlu Türk töresi neyi emrediyorsa odur. Hâl böyle iken bir kâğıt israfının sayfaları arasına sıkışmış bulunan bu şahıs neden çırpınmaktadır?

Aziz milletimizin Kılıçdaroğlu'nda göremediği üstün vasıfları keşfettiğini iddia eden, CHP kongresinde Kılıçdroğlu'nun parti meclisi listesinin dahi delinmemesi gerektiğini söyleyerek Kılıçdaroğlu ve CHP güzellemesi yapan bir şahsın yazsının sonuna iliştirilmiş olan MHP karalaması asıl niyetin ifşasıdır.

Türkiye'nin düşmanlarını dostu kabul edip Türkiye aleyhine faaliyetler yürüten Kılıçdaroğlu'nun dostları Partimize ve Sayın Genel Başkanımıza elbette güzellemeler yapacak değil. Ancak kendi temennilerini Milliyetçi Hareket camiasının tepkileri olarak sunmaya kalkmak ve bunu da üslupsuzca yapmak hakkını kimden aldıklarını merak etmekteyiz. Bu hakkı kendilerine verecek bir güç ve irade tanımamaktayız.

Milliyetçi Hareket Partisi inandığı değerler doğrultusunda 2023 ve 2053 hedeflerini gerçekleştirme aşkıyla yoluna devam etmektedir. Yenilen pehlivan güreşe doymazmış misali gündeme getirilen erken seçim istekleri, hiçbir haklı gerekçeye dayanmamaktadır. Kılıçdaroğlu'nu mutlu etmek için yapılacak tek seçim CHP Kongreleridir ki isterse her hafta sonu yapabilir.

Türk milletinin ihanete karşı doğal bir refleks olarak meydana getirdiği Cumhur İttifakı, Türk milletinin ve devletinin aydınlık yarınlarının güvencesidir. Türk milletinin aydınlık yarınlarını karartmak isteyen kim varsa karşısında her zaman olduğu gibi Milliyetçi-Ülkücü Hareket'i bulacaktır. Fitnelerle, dedikodularla, vatan hainlerinin temennileriyle kaybedecek vaktimiz yoktur. Türk milleti yeterince vakit kaybetmiştir.

Cumhur İttifakı az zamanda çok ve büyük işler yapma azmi ve kararlılığı ile Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmaya yeminlidir. Bu yolda karşımıza çıkacak engelleri teker teker aşacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.