Hava Durumu

MHP lideri Bahçeli'den seçim genelgesi! Açık açık uyardı...

MHP lideri Bahçeli, parti teşkilatına gönderdiği genelgede "Milliyetçi Hareket Partisi, 4 Mayıs 2018 tarihinde imza altına alınan Cumhur İttifakı Protokolü'ne sadık ve bağlıdır. Cumhur İttifakı'nın saygınlığını zedeleyecek her türlü açıklamadan kaçınılacaktır" ifadelerine yer verdi.

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2019 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 04.01.2019 16:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
MHP lideri Bahçeli'den seçim genelgesi! Açık açık uyardı...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti teşkilatına seçim genelgesi gönderdi. Bahçeli genelgede, "Milliyetçi Hareket Partisi, 4 Mayıs 2018 tarihinde imza altına alınan Cumhur İttifakı Protokolü'ne sadık ve bağlıdır. Cumhur İttifakı'nın saygınlığını zedeleyecek her türlü açıklamadan kaçınılacaktır" ifadelerine yer verdi.

Cumhur İttifakı'nın sıradan bir birliktelik olmadığına vurgu yapan Bahçeli, "Bu ittifak çıkar merkezli bir oluşum, küçük hesaplara tamah ve tevessül eden kaygan ve kaypak bir ortaklık değildir" dedi.

Yerel seçimlere 30 büyükşehirde ittifakla gidileceğini hatırlatan Bahçeli, bu bölgelerde AK Parti ile ortak çalışma yapılması talımatı verdi.

''Cumhur İttifakı''nı gölgeleyecek açıklamalardan kesinlikle uzak durulacaktır'' uyarısı yapan Bahçeli, bunun takibinin yapılacağını, gerekli tedbirlerin hızla alınacağını söyledi.

Bahçeli, "Partimizi karalamaya, siyasi tutumunu sulandırmaya, adaylarımızı yıpratmaya kasten teşebbüs edenler hakkında adli ve hukuki müracaatlar hızlı şekilde gerçekleştirilecektir" ifadesini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.