Hava Durumu

MHP Osmangazi İlçe teşkilatı sahada! Mahalle mahalle geziyorlar

MHP Osmangazi İlçe Başkanı Seyfi Seyfioğlu, her mahallede üye katılım çalışmalarına başladıklarını belirtip, "Dün olduğu gibi bugün de mücadelemize devam ediyoruz" ifadesini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2019 11:24
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2019 11:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
MHP Osmangazi İlçe teşkilatı sahada! Mahalle mahalle geziyorlar

Bursa'nın Osmangazi ilçesinin her yerinde üye katılım çalışmalarına başladıklarını söyleyen MHP Osmangazi İlçe Başkanı Seyfi Seyfioğlu şöyle konuştu: "Milliyetçi Hareket Partisi'nin yükseldiği, ülke kaderine tesir ettiği her dönemde olduğu gibi bu dönemde de algı operasyonlarının çoğaldığını görmekteyiz.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin devletinin milletinin yanında ve davasının peşinde olması, iç ve dış mihrapları rahatsız etmiş olmalı ki teşkilatlarımızın direnci kırılmaya çalışılmaktadır.

Bizler kendi davamızın partimizin edindiği Başbuğumuzdan aldığımız şiyar ve genel başkanımızdan aldığımız güç ile dün olduğu gibi bugün de Millet-i ebet müddet, Devlet-i ebed müddet diyor ve mücadelemizi veriyoruz.

Milliyetçi Hareket Partisi Osmangazi ilçe teşkilatı olarak "Lider Türkiye İçin Yarınlar Bu Çadırın Altında" sloganı ile yapmış olduğumuz üye katılım çalışmasına Demirtaş mahallesinden başlayıp on beş gün ara ile Osmangazi ilçemizin her bölgesinde gerçekleştireceğiz. Mücadelemizi milletten aldığımız güçle daha da zirveye taşıyacağımıza inanıyor ve diyoruz ki, 'Karanlık gecelere ışık, karanlık kalplere nur, katran emellere su olmak için mücadele ediyoruz.'"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.