Hava Durumu

Milyoner'e damga vurdu! 'Bu kısmı yayınlamasak olur mu?'

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında üçüncü soruda elenen Esranur Balcı isimli yarışmacı, Kenan İmirzalıoğlu'ndan "Bu kısmı yayınlamasak olur mu?" ricasında bulundu. İmirzalıoğlu, yarışmacının ricasına gülerek karşılık verdi.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2021 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2021 17:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Milyoner'e damga vurdu! 'Bu kısmı yayınlamasak olur mu?'

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde Esranur Balcı isimli yarışmacı "Bir belgeselde 'oldukça kuvvetli bir çene yapısına sahip bu etobur yırtıcılar...' şeklinde bahsedilen muhtemelen hangisidir?" şeklindeki soruya "Antiloplar" yanıtını verince elendi. Doğru cevabın "Jaguarlar" çıkması üzerine büyük şaşkınlık yaşayan yarışmacı, "Kafam heyecandan allak bullak oldu. Yazıklar olsun izlediğim belgesellere" ifadelerini kullandı.

Ardından Kenan İmirzalıoğlu'nun "Söylemek istediğin bir şey var mı?" sorusuna yarışmacı "Yayınlamasanız olur mu?" sözleriyle karşılık verdi. İmirzalıoğlu da yarışmacının bu isteğine kahkaha atarak karşılık verdi.

#KimMilyonerOlmakİster yarışmasında bir ilk yaşandı. Verdiği yanıttan utanan Esranur Balcı isimli yarışmacı, bulunduğu rica ile yarışma tarihine geçti.

➡️ https://t.co/u4iBdllHrf pic.twitter.com/L7apCMuFqR

-- Magazin Burada (@Magazin_burada) January 13, 2021
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.