Hava Durumu

Mor Salkım Derneği Başkanı Dilek Üzümcüler: 'Haber dili çok güzel'

Gazetemizin 9. yılı nedeniyle bir destek mesajı da kadın hakları savunucularından geldi. Mor Salkım Derneği Dilek Üzümcüler, "Her şeyden önce gazetenin kadın haber dili çok güzel. Biz her zaman yanımızda hissediyoruz. Kadınların da mesaj vereceği bir kaynağı var" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2018 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2018 16:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Mor Salkım Derneği Başkanı Dilek Üzümcüler: 'Haber dili çok güzel'

"Yüreğe dokunan yazılar..."

Kadın Kuruluşları Birliği Koordinatörü Sibel Özbudak:

"YeniDönem Gazetesi'nin sadık okurlarındanım. Okuyucusunun nabzını tutan, onları önemseyen, halkın içinde, sorunların çözüm odağında sürdürülebilir haber politikası izleyen köşe yazarıyla, tasarımıyla özel, haberin doğru ve güvenilir adresi... Özellikle de köşe yazarı olarak güçlü kalemlerin yer aldığı bir gazete. Akıl süzgecinden geçip yüreğe dokunan yazıları, okuyoruz. YeniDönem Gazetesi kadına yönelik sivil toplum kuruluşlarının sesi oluyor. İyi ki varsınız. Aynı çizgide ama yükselen başarı grafiği ile nice nice senelere."

"Düzenli olarak okuyorum"

Azerbaycan Kültür Derneği Bursa Şubesi Başkanı Handan Askeran Ton:

"Sabah ilk okuduğum gazete YeniDönem Gazetesi. Tarafsız habercilik yapması benim için çok önemli. Çizgisini hiç bozmadı. Spordan çevre konularına, sivil toplum kuruluşlarına, kadın sorunlarına dek pek çok konuya yer veriliyor. Köşe yazarlarını düzenli okuyorum. Bursa ile ilgili, ülkemle ilgili doğru ve tarafsız bilgi alıyorum. Her kesime hitap eden bir yayın anlayışına sahip. Ve böyle bir gazetenin Bursa'da yayınlanıyor olması şehir açısından büyük bir şans.  Nice 9 yıllara..."

"Kadın dostu gazete"

AÇEV Bursa Saha Sorumlusu Nuray Öner:

"YeniDönem kadın dostu bir gazete. Kadın sorunlarını doğru biçimde değerlendiren ve çözüm arayan köşe yazarları var. Bizim gibi sivil toplum kuruluşlarının kamuoyuna doğru biçimde ulaşmasın destek oluyor. Kadınların toplumdaki yerini ve önemini doğru okuyan, gönüllü çalışan STK'lara destek veren gazetecilerden oluşan bir yayın. Tarafsız olmasını da çok önemsiyoruz. Toplumun her kesimine yer veriliyor. Bursa'yı bilenlerin ve Bursalıların gazetesinin 9. Yılı kutlu olsun."

"Haber dili çok güzel"

Mor Salkım Derneği Başkanı Dilek Üzümcüler:

"YeniDönem bizler için muhteşem bir gazete. Kadına yönelik tüm sivil toplum kuruluşları yakından takip ediliyor. En azından yönetim olarak bu takibi sağlayan gazetecilere olanak tanıyor. Kadınların sıkıntılarını görünür kılan, kendi açımızdan yaptığımız tüm tüm farkındalık çalışmalarının kamuoyuna taşılan bir gazete. Kadınların yanında olan, kadın dostu bir medya. Bunu bu devirde bulmamız çok güç.  Zira kadınların sorunlarını kimse ortaya koymak istemiyor. Her şeyden önce gazetenin kadın haber dili çok güzel. Biz her zaman yanımızda hissediyoruz. Kadınların da mesaj vereceği bir kaynağı var. 9. Yılınız kutlu olsun..."

"Her kesime hitap ediyor"

Bursa Kadın hareketi duayeni Aytaç Toker:

"YeniDönem Gazetesi düzenli alıyorum. Kapsamlı ve her yönüyle iyi. Beğendiğim bir gazete. Hatta önemli olan haberlerinizi kesiyor, arşivliyorum. Hem Bursa yerelini, hem de ulusalı izliyorum.  Kadına yönelik haberler gayet iyi,  sivil toplum kuruluşu haberlerine de yer veriyorsunuz. 4 kuşak eski Bursalı olarak gazetenizde Bursa gündemini bulmaktan memnunum. Köşe yazarları açısından zengin bir gazete, hepsini okuyorum. Toplumun her kesimine hitap ediyor. Bir de şiddet içeren üçüncü sayfa haberlerini abartmadan haberleştiriyorsunuz. Bu da çok önemli. Nice sekizinci yıllara."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.