Hava Durumu

Morgen Freeman'a şok taciz suçlaması! 'Herkesten özür diliyorum'

Oscar ödüllü sinema oyuncusu Morgen Freeman, sekiz kadın tarafından uygunsuz davranış ve cinsel tacizle suçlandı. Freeman iddialar üzerine özür açıklamasında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2018 14:12
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2018 14:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Morgen Freeman'a şok taciz suçlaması! 'Herkesten özür diliyorum'

ABD merkezli haber kanalı CNN'in özel haberine göre en az 8 kadın, Oscar ödüllü Hollywood yıldızı Morgan Freeman tarafından uygunsuz davranışlara veya tacize maruz kaldığını ileri sürdü. CNN muhabirleri tarafından yürütülen araştırma kapsamında 16 kadınla görüşüldü. Görüşülen kadınlardan 8'i aktör tarafından taciz ya da uygunsuz davranışa maruz kaldığını anlattı; diğer 8 kadın ise aktörün söz konusu davranışlarına tanık olduklarını iddia etti.

Habere göre iddia sahibi 8 kadının bir kısmı yaşadıklarını "cinsel taciz", bir kısmı da "uygunsuz davranış" olarak değerlendirdi. Freeman'ın bedenleri hakkında sık sık yorum yaptığını ve yakışıksız bakışlara maruz kaldığını söyleyen kadınlar kendilerini huzursuz hissettiklerini de ifade etti.

"KASTEN YAPMADIM"

İddialar sonrasında açıklama yapan ünlü aktör ise özür diledi. Freeman açıklamasında "Beni tanıyan ya da birlikte çalıştığım herkes, insanları kasten incitmediğimi ya da onlara huzursuzluk vermediğimi bilir. Bu sebeple kendini huzursuz ya da saygısızlığa uğramış hisseden herkesten özür diliyorum, böyle bir şeyi asla amaçlamadım" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.